Skip to Content

Lenovo представи K6

ghostface_said_so.png

Lenovo представи на българския пазар не едно, а две нови устройства. По време на презентацията на Yoga Book, Йовко Атанасов, мениджър на компанията за България, използва повода и представи пред журналисти и публика чисто новия модел смартфон на Lenovo - K6.

Той се появи на сцената първо под формата на рисунка от известния карикатурист Христо Тенев към присъстващите. Смартфонът бе нарисуван на Yoga Book пред очите на гостите, а те имаха нелеката задача да го разпознаят.

K6 идва като подобрено продължение на един от най-търсените модели на Lenovo - K5. Новата звезда в портфолиото на Lenovo е със стилен метален корпус, изчистен дизайн, осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 430 и 5" Full HD резолюция на дисплея. Lenovo K6 може да се похвали и с 13 MP задна и 8 MP предна камера за перфектни снимки.
 
Сензорът за пръстови отпечатъци, разположен върху задния панел на смартфона, е удобство, значително повишаващо сигурността. Освен това, този вид сензори позволяват отключване, независимо от положението на пръста, както е при сензорите, вградени в хоум бутоните на други модели.
 
Ще има 3 разновидности на модела. Освен споменатия вече, ще има K6 Plus с 5.5" Full HD екран, 16мп задна камера и батерия от 4000mAh. Очаква се да има и модел K6 Note. Повече подробности за различните модели очаквайте съвсем скоро.
 
Lenovo K6 можете да намерите в търговската мрежа на цена от 399 лв с ДДС.

Коментари

Има неточност във новината -

Има неточност във новината - модел Lenovo K6 Plus няма, модела със голямата батерия е К6 Power и е с 5-инча дисплей. K6 Note си е със 5,5-инчовия дисплей.

Информация за автора на тази статия

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Google +, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Занимава се професионално с поддръжка на voicemail. Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.