Re: Google Wave
Мдааа и аз съм вече във Вълната ![]()
Мерси на black`d3vil
Един от първите пълноценни автомобилни компютри в Европа: http://www.carstereo.com/installs/photo leryid=609
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно телефони с Google Android
Не сте логнат. Моля влезте или се регистрирайте.
Мдааа и аз съм вече във Вълната ![]()
Мерси на black`d3vil
да ме покани някой-черпя виртуално!!!! slstoikov@gmail.com
Някой ако има възможност за инваит да пуска
mikegebrael@gmail.com
Ако все още се намират покани на някой fubo1[at]abv.bg
Ако все още се намират покани на някой fubo1[at]abv.bg
Само да вметна, че покани могат да бъдат изпращани само на gmail акаунти.
T.e. покани на други пощи не могат да се пращат.
В Google Wave дали ще е възможно определена вълна да е видима за всички посетители. Т.е. да бъде нещо като публична уеб страница с информация която да може да се редактира от няколко човека? Иска ми се да направя нещо като wiki за Android но не мога да избера платформата.
Нищо незнам админе, но по пътя на логиката да се вижда от всички хм... едвали ще стане, защото ако още 1000 като теб искат това и познай ще е убийствения флууд освен някаде ако няма такъв линк за публични "вълна", но незнам.
Какво ти прече да както всяко друго wiki незнам ![]()
за в момента не виждам да има публична възможност, а и структурата е такава - добавяш приятели от КОНТАКТ листата... което автоматично изкл. публични страници. Може би за в бъдеще ще има такива както е например във фасебуук.
Е добре gmail drbrcho [at] gmail.com ако ня накой му се намира поканка
В Google Wave дали ще е възможно определена вълна да е видима за всички посетители. Т.е. да бъде нещо като публична уеб страница с информация която да може да се редактира от няколко човека? Иска ми се да направя нещо като wiki за Android но не мога да избера платформата.
Вижте какво намерих по въпроса:
http://www.google.com/support/wave/bin/ wer=162099
Трябва да се добави public@a.googlewave.com като участник.
За да се вижда и от хора, които нямат (за сега) регистрация в Уейв може да добавите wavedirectory@appspot.com към участниците и вълната ще се вижда на http://wavedirectory.net
Упътване за Wave, въпреки че най-добре е да ползвате Help:
http://completewaveguide.com/
Ако някой все още не се е сдобил с wave да ми прати ЛС. За сега имам още 6 броя.
Ако все още се намират покани ще се радвам да получа и аз ---------@gmail.com
Последно редактирано от milenminkov (2009-11-09 21:56:06)
Ако все още се намират покани ще се радвам да получа и аз milenminkov@gmail.com
Готово. Трябват няколко дни за да получиш известие обаче.
има ли някой останала покана , ако да пратете една на chazzbg at gmail.com
има ли някой останала покана , ако да пратете една на chazzbg at gmail.com
Готово.
Това бяха поканите от мен - milenminkov, chazz, poisoner, HellHound
Свършиха :-)
Толкова покани се раздадоха нека някой да сподели впечатления..... та и ние простолюдието без покани да разберем как е ![]()
Дам как се избира кой да получи покана ? Още на 1ва страница съм написал за покана !
Знам, че никой не е длъжен ама като пращаш пращай на всички, който искат да опитат.
Ако някой все още не се е сдобил с wave да ми прати ЛС. За сега имам още 6 броя.
Тук доколкото чета пише да пусна ЛС. Аз така и направих и явно съм бил последния (тоест е била останала една покана)
Казвам го за Merconite и ctoicho
Последно редактирано от HellHound (2009-11-11 02:09:18)
До колкото разбрах, след известно време и ние, поканените, ще може да пращаме покани. Следователно ако всеки отдели половината от поканите си за форума, от където е получил своята, нещата ще се наредят. ![]()
И вече най-накрая ще може да затреим форума, защото също там може да оправяме всичко.
![]()
Вече имам покана от "EDIT by pagu: СТИГА С ТИЯ РЕКЛАМИ"
мерси все пак.
Pagu: Предупреждавам те!
Последно редактирано от pagu (2009-11-11 17:09:26)
stentor , мн благодаря за поканата :}