1   up

Тема: Помогнете да подкарам motorola dext

Днес си взех този телефон но даже немога на го подкарам  sad Търси ми motoblur id поща и парола sad

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

2   up

Re: Помогнете да подкарам motorola dext

Честито за новата придобивка smile Най-накрая някой с МОТО в нашия форум.
Спокойно сега, преди да се шашкаш прочети manual-a или quick user guide-a ако има такъв. А може при тези моторолки да се иска рег в някакъв сайт на моторола. Но като цяло това ми прилича на искане за гугъл акаунт при нашите htc-та.

HTC HERO WHITE smile

Thumbs up

3   up

Да  в акаунта е май проблема  той си бачкаше но му върнах заводските настроики smile  sad manuala няма да ми помогне особенно неми е добър англииския smile

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

4   up

How do I create or login to a MOTOBLUR account?

You must have a SIM card that is configured with the correct data plan (contact service provider for data plan info).   You must set up a MOTOBLUR account to gain access to your phone, this can only be done from the phone.

The first time you turn on your phone and register, MOTOBLUR will sync your contacts-from your SIM card, email, and social network accounts-into one list. From then on, MOTOBLUR will keep your contacts updated. When somebody gets a new number or updates their status, you'll know it.

Depending on how many accounts you be synchronzing, the initial transfer of data could take a while.  To ensure a successful set up, ensure your battery is fully charged or the phone is plugged into the charger.

1. Create or log into a MOTOBLUR account to get your contacts, email, messages, and status information, for all your accounts, all in one place, all the time. Registration is secure, and should only take a few minutes.

To set up your MOTOBLUR account for the first time:

o Turn your phone On

o Register or log in. If you have not created a MOTOBLUR account, you'll need to register: Tap Register a new account, enter your name, your current email address (where MOTOBLUR can send account information), and a new MOTOBLUR account password. Note: to use a previously created MOTOBLUR account, tap Use an existing account.

o Add your accounts. To add an account, tap it and enter the user name or email and password that you set up on that account.

2. After you sign in, your phone imports your contacts from your SIM card.

To see your contacts, Tap Contacts from the programs menu.

To manually import contacts from a SIM card:

o Tap Contacts

o Press the Menu key

o Tap Settings

o Tap Import from SIM card

o Tap OK to confirm

How do I delete my MOTOBLUR account?

* Contact your service provider to  request your MOTOBLUR account be deleted.
    * Note: To verify the MOTOBLUR account you have set up in the phone: Fromt the programs menu, tap Accounts. The email address listed on top of blur is the MOTOBLUR account name/email address you set up.

Access MyMOTOBLUR Account Page from a Computer

CLICK HERE to access MyMOTOBLUR account page using a computer.

Applicable Products:     DEXT

източник: https://motorola-global-en-uk.custhelp. … ry_code=GB

Ако нещо не е ясно... кажи wink

HTC HERO WHITE smile

Thumbs up +2

5   up

Като гледам май няма друг с моторола сам ще се справям с неволите sad При HTC да имате проблеми с bluetooth че аз нито приемам нито изпращам

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

6   up

проблем с bluetootha има wink

I have not failed. I've just found 10000 ways that won't work.
HTC Tattoo, HTC Hero, HTC Legend, HTC Desire, HTC Magic & HTC More...

7   up

А може ли да се обменят файлове между компа и телефона  и обратно sad При windows mobile можеше по доста начини тук даже няма active synh sad

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

8   up

Може с usb кабела.

Thumbs up

9   up

Да качих доста музика и снимки но странното е че когато пусна плайера телефона ми изписва че sd картата е празна sad Пробвах сложих една песен във всички папки 4 на брой но пак неоткрива песента big_smile Ровичках в настроики но невидях нищо

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

10   up

placebo написа:

Да качих доста музика и снимки но странното е че когато пусна плайера телефона ми изписва че sd картата е празна sad Пробвах сложих една песен във всички папки 4 на брой но пак неоткрива песента big_smile Ровичках в настроики но невидях нищо

Пробваи да свалиш някой друг player и да пробваш с него. Препоръчвам: Meridian

HTC Magic
Let the Force Close be with you!

Thumbs up

11   up

След като ги качиш на картата през компютъра, mount-ваш ли я обратно към телефона.

I have not failed. I've just found 10000 ways that won't work.
HTC Tattoo, HTC Hero, HTC Legend, HTC Desire, HTC Magic & HTC More...

12   up

Благодаря ви за помоща smileС Meridian стана tongue  След свързване на телефона с компа с кабел се отварят няколко папки Adobe,DCIM,LAIAR,LOST.DIR,MGDATA,VIDEO,AVTORUN, ICON  Къде е препоръчително да качвам файлове?Защо неми се показва папка sd card имам 2гб?

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

13   up

По принцип няма значение можеш да си направиш папка по твои си избор и там да ги качваш.

HTC Magic
Let the Force Close be with you!

Thumbs up

14   up

Имам един глупав въпрос анжаба каде са ми папките в телефона 2 дни се опитвам да ги намеря sad Не трябва ли да има my storage my divace  както е в windows sad

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

15   up

Сваляш фаилов мениджър от маркета "ASTRO, Linda Manager" и чрез тях си отваряш сдкартата и всички папки в нея.

Thumbs up

16   up

Да стана мерси smile

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

17   up

http://www.androidguys.com/2010/01/27/m … n-feature/ eто го и радиото

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

18   up

Имам следното въпросче качих си с помоща на колегите от форума някои програми Astro ,Advansed task killer,Bluetooth file transfer,fring,dolphin browser,igo8,meridian ,mountusb  smile Та питането ми е какви други важни програмки ми трябват за да си оптимизирам работата на mototo smile

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

19   up

Ами принципа е че като ти потрябва нещо търсиш дали има програмка за него smile Ние сега не знаем какво ще ти потрябва на теб. Все пак ето списък с едни от най-добрите програми: http://www.androidnetworkawards.com/

А също може да видиш и в Google: http://www.google.bg/search?rlz=1C1GGLS … droid+apps

Thumbs up +1

20   up

Въпроса с подръжка на flash решен ли е  при другите андроид телефони че при мен не sad

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

21   up

tc, още няма резултат. Чакаме ги от адобе... чакаме ги...

22   up

Аз не знам защо им е толкова трудно на Adobe. След като има флаш за linux, какъв е проблема да тръгне под Android?? Със съвсем малко промени по кода би трябвало да тръгне. Година и половина да не могат да го направят е прекалено. Сигурно се мъчат да изнудват Google за пари за да се разбързат. Няма ли Google да пуснат opensource алтернатива smile

Thumbs up

23   up

Инсталирах си  Beautiful widgets 2.8.5 но си нямам идея как да ги подкарам ако някой може да помогне да пише smile

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

24   up

Е как да ги подкараш-задържаш на празно място на екрана и от списъка с уиджети си избираш кое искаш да ти се появи там-аз ползвам beautiful smaler home-за целия горен ред на екрана,има часовник,който осигурява достъп до алармата и прогноза за времето.

Samsung Galaxy S

Thumbs up +1

25   up

smile Оправих се мерси tongue

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up