1   up

Тема: въпрос свързан с рутване на тела

Искам да питам задължително ли трябва да си рутна телефона,за да мога да използвам следните програми:Astro menager,Documents To Go,gTranslate,ixMAT Scanner,Battery Widget,Skype,Sygic,ndrive това са общо взето.

Thumbs up

2   up

Re: въпрос свързан с рутване на тела

Не

HTC Tattoo

Thumbs up

3   up

А по принцип къде ще бъдат инсталирани на вътрешната памет(на телефона) или на SD-картата?
ПС:на някой може да се стори глупав въпроса но не съм наясно с доста неща  sad .

Thumbs up

4   up

Програмките се качват на телефона,докато не го руутнеш и не му качиш apps2sd,което не те съветвам да правиш още   roll

HTC Hero
SE Xperia X10

Thumbs up

5   up

Сигурно няма да мога да сложа и sence ui преди да е рутнат телефона?

Thumbs up

6   up

Щом го задаваш този въпрос - сигурно да... няма да можеш, но поне да бе споменал каква машинка имаш... wink

7   up

Oчаквам съвсем скоро да се сдобия  с един magic.

Thumbs up

8   up

Зависи. Съветвам те да не взимаш Magic 32B, а въпросния 32A. На 32В ... какво да ти кажа - по-добре си вземи Г1 wink има клавиатура :Д

Как ще го провериш дали е А или В ... преди да запали телефона натискаш от дясната му страна бутончето за звука (на доло) + power (червената слушалка). Ще ти се отвори един екран на който най-горе пише blq blq blq 32A или 32B блч блч блч

9   up

Мерси за съвета в магазина в който го гледах имаше само черния и на неговата спецификация пишеше 288 МБ.Все пак смятам като го купувам сам да проверя кой е А или В?

Последно редактирано от krasio7 (2010-02-05 14:32:42)

Thumbs up

10   up

Това рутване като флашването при Windows mobile ли е какво се постига чрез него smile

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

11   up

С руута получаваш Администраторски права върху телефона си !

HTC MAGIC and Mercedes E class  = GJ !

Thumbs up

12   up

Не вдявам пак big_smile А опасно ли е tongue

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up

13   up

Да опасно е! Ако не знаеш какво правиш може да си счупиш телефона, а в някой случай безвъзвратно.  hmm

Thumbs up

14   up

А не може ли преди самото рутване да се направи back-up,така че ако нещо се скапе да се върне тела в първоначaлното положение със стария софтуер?

Последно редактирано от krasio7 (2010-02-08 15:25:33)

Thumbs up

15   up

След като го рутнеш вече може да правиш такива backup-и.

Моя съвет е  да се рутват телефони само ако имаш конкретна причина да го направиш. За нормално ползване на телефона не е нужен root.

Thumbs up

16   up

Хммм и аз се чудех дали да си ''рутна'' телефона (magic 32a) но не съм сигорен че няма да го прецакам в последствие :-)

Thumbs up

17   up

доволен ли си до момента от телефона?
омръзнал ли ти е?
искаш да има руут, защото ??
обичаш ли да си човъркаш, преинсталираш, експериментираш с техниката ти?
Отговори си на тези въпроси и сам ще намериш отговора...

18   up

Хммм и аз се чудех дали да си ''рутна'' телефона (magic 32a) но не съм сигорен че няма да го прецакам в последствие :-)

Thumbs up

19   up

Първо защо 2 еднакви поста?
И отговора е: никой от нас не е сигурен дали няма да си прецака телефона в последствие, така че ако не ти трябва в момента рут не е нужно да го правиш.

Thumbs up

20   up

Съжелявам за еднаквия пост и благодаря за отговора smile

Thumbs up

21   up

а на някой би ли му се занимавало , примерно в скайп стъпка по стъпка да обесни какво да правиш за да руутнеш телефон , примерно в моя случай е HTC HERO , бял от мтел 1.5 ми е андроида

HTC HERO - WHITE ,  Cronos Droid Version 1.4.1 tnx by kkazakov

Thumbs up

22   up

shir0 написа:

а на някой би ли му се занимавало , примерно в скайп стъпка по стъпка да обесни какво да правиш за да руутнеш телефон , примерно в моя случай е HTC HERO , бял от мтел 1.5 ми е андроида

Ами аз като гледам на самия теб не ти се занимава. В секцията на Magic съм описал как се руутва стъпка по стъпка. Или не търсиш или не ти се занимава?

HTC Desire

Thumbs up

23   up

pagu написа:
shir0 написа:

Ами аз като гледам на самия теб не ти се занимава. В секцията на Magic съм описал как се руутва стъпка по стъпка. Или не търсиш или не ти се занимава?

не напротив , просто някой изкача с някое мнение ами това не така и дава препратка към друго място , и аз като всички изчетох просто някой неща не са ми ясни и не върви , да питам през 10 мин ами тука ми изкара еди си кво кво да правя smile щото ше цъкна някъде преди да съм дочакал отговора знам се къв съм хуйник smile

Thumbs up

24   up

Ясно, разбирам те. Най-добре да следваш инструкциите записани във xda-developers.com. Има Wiki и вътре е описано доста ясно и систематизирано всичко. Желая ти успех с руута.

HTC Desire

Thumbs up

25   up

мерси!

Thumbs up