1   up

Тема: Проблем с display

От 3 месеца ползвам HTC Hero  закупен от USA . Всичко прекрасно до преди месец от когато без физически щети display-а спря да хваща(при допир) в долен десен ъгъл  или много трудно става това . Направена е калибрация  дадох и factory reset  но все тая .  Май съм 1-вия с този проблем ... Ако някой  може даде съвет какво да правя освен на сервиз да го закарам където или няма го оправят или ще ми  одерат кожата . Мерси предварително КОЛЕГИ  tongue

Thumbs up

2   up

Re: Проблем с display

да на нас ни дерът кожите а един такъв дисплей е около 30 40$ на теб няма да ти вземат в никакъв случай под 200лв. Лошо

HTC Hero White

Thumbs up

3   up

за съжаление и при мен има зони в които хваща трудно sad sad аз го ползвал около 6 месеца

HTC Hero "BLACK"

Thumbs up

4   up

Един мой приятел има същия проблем. Пробвахме какво ли не, но уви. Май сервиза е единсвенното решение   sad

Because open source matters ...

Thumbs up

5   up

с един колега от форума имаме същия проблем - решението ако е гаранционен сервиз , най-често дават нови апарати защото не могат да ги оправят ... но си чакаш поне месец пращат ги навън ... там оценяват щетите ...

HTC HERO - WHITE ,  Cronos Droid Version 1.4.1 tnx by kkazakov

Thumbs up

6   up

Да се включа и аз към този проблем с дисплея , май HTC има още много да учат от Ейпъл и наистина съжалявам че си смених  Ipnone с него и го дадох на жената и сега само ми се подиграва като ме гледа как се мъча да напиша нещо  , явно че си остава най доброто на пазара ,моя е в гаранция и е закупен от ДЖЕФ , тия дни мисля да отида до тях и да го дам , някой сблъсквал ли се е с техния сервиз ,имал ли е проблеми с тях

Последно редактирано от dikovd (2010-02-10 10:57:16)

I9000 Galaxy S , Nokia E52   . Видин бул. Панония 56а - бистро "ORANGE" Wi-Fi zone

Thumbs up

7   up

Ами аз скоро ползвах техен сервиз и впечатленията ми хич не са розови-първо ще донесат вода от девет кладенеца,за да избегнат гаранционен сервиз,не дай боже да има някаква драскотинка или следа-не се надявай на гаранция,това първо,второ-всичко е много,много бавно,може да ти откажат гаранционен сервиз и ти така и да не разбереш,ако не уцелиш да вдигнеш телефона,когато ти звъннат-трябва да се проверява и да ги пришпорваш,трето-ако ти откажат гаранционния сервиз цените са доста солени-за лентов кабел на елементарен СЕ S500i дадох към 70 лв,защото не можах да ги убедя,че телефона просто е угаснал през нощта и така и не светна нещо различно от черен екран,четвърто-работят адски лошо-след ремонта дисплея на телефона се превърна в тъч,при натискане на горните бутони дислея реагира над тях с петно,след едночасов разговор с техника не успях да го убедя,че преди това не е имало такъв проблем,защото когато занесох апарата дисплея беше черен и нямаше начин да се види има или няма такова петно,предадох се и купих на майка нов апарат.Та с две думи-не съм доволна и те съветвам,ако си от София да отидеш директно в сервиза им на ул.Оборище 123,тел 946 15 15 и да видиш как ще приемат апарата и какво ще кажат,както и да се информираш директно кога ще е готов и евентуално,ако нещо не приемат гаранцията колко ще ти струва ремонта.Успех!

Samsung Galaxy S

Thumbs up

8   up

Другари имам изгорял пиксел на дисплея!!!!! Какво да правя!!!!

Thumbs up

9   up

Нищо. Всеки производител има определени изисквания за да смени дисплей при изгорели пиксели, но те трябва да са повече от един и да са групирани.

X10
R2BA026

Thumbs up

10   up

Това ми е за последно когато си купувам друг телефон различен от Нокия или Iphone ,ще си сложа "Героя" в рамка и в хола за да ми напомня за глупоста ми цял живот 1100лв за 6 месеца ,ебати "баровеца' СЪМ

I9000 Galaxy S , Nokia E52   . Видин бул. Панония 56а - бистро "ORANGE" Wi-Fi zone

Thumbs up

11   up

dikovd написа:

Това ми е за последно когато си купувам друг телефон различен от Нокия или Iphone ,ще си сложа "Героя" в рамка и в хола за да ми напомня за глупоста ми цял живот 1100лв за 6 месеца ,ебати "баровеца' СЪМ

Да ти кажа чесно колебаех се между героя и ифона и взех на всичко отгоре и маджик за жена ми голема грешка

Thumbs up

12   up

gpangelov написа:
dikovd написа:

Да ти кажа чесно колебаех се между героя и ифона и взех на всичко отгоре и маджик за жена ми голема грешка

Ако искаш можем да си направим клуб на преебаните от HTC

Thumbs up

13   up

Да, а на колегата Iphone гръмна още първия ден от ползването. На татко пък купих нокиа преди 4 дни и още с пускането се оказа дефектна. Благодаря от Нокиа и Iphone.

P.S BTW като си купите монитор Сони да речем за 1500 лв с изгорял пиксел и какво? Пак мекия smile Така, че каквото и да си вземете с 1 изгорял пиксел ... прецакани сте - сори.

HTC Desire

Thumbs up

14   up

dikovd написа:
gpangelov написа:
dikovd написа:

Ако искаш можем да си направим клуб на преебаните от HTC

Досега имах тъч, диаманд и явно съм мазохист!

Thumbs up

15   up

Абе просто Андроид не ви кефи.. това е истината smile

HTC Desire

Thumbs up

16   up

pagu написа:

Абе просто Андроид не ви кефи.. това е истината smile

Тук не коментираме Андроид , а скапания HTC Hero и проблемите с дисплея му , според мен най доброто би било Iphone с Андроид ,защото като изпълнение капацитивния дисплей на Ейпъл е в пъти по добър

Последно редактирано от dikovd (2010-02-10 18:50:52)

Thumbs up

17   up

Добре де, пробвайте в сервизите и да видим какво ще кажат. Аз лично с моя Херо проблем нямам с дисплея... да умрели пиксели няколко има, но се виждат само на екрана с htc при зареждане и то трябва да се вгледаш сериозно, за да ги забележиш. Мисълта ми е, че стига да са малко - не пречат на нормалната работа. Тъпо е ако ги има, но кво да правим. А за чувтсвителността - ми пак проблем нямам. Техника - нормално е да има тук таме дефекти. Затова са и гаранциите.
В сервизите ви съветвам да сте доста настоятелни... казвате им и ако се правят на 2 и половина (а те често се правят) -> комисията за защита на потребителите. Играчка си е, но трябва да си търсим правата.

HTC HERO WHITE smile

Thumbs up +2

18   up

И мойто Hero има проблеми с дисплейя. Върнах го в магазина да го оправят.

Thumbs up

19   up

вчера си го взех от магазина след гаранционен сервиз нов дисплей имам wink имах си и драскотина по него (мое дело) нямах проблем с гаранцията (явно да чукна на дърво) и аз бях много отрицателен с гаранциите , но на мен ми върза явно ...
а хората дето се оплакват от ГЕРОЯ и го слагат до сИфона wink мерси , лек ден им пожелавам !!!

HTC HERO - WHITE ,  Cronos Droid Version 1.4.1 tnx by kkazakov

Thumbs up

20   up

Здравейте колеги!  smile

Най лесно е да оплюеш определена марка и сервис. Някой си го купил от щатите, друг от Бангладеш, трети от ул. чингХай Хуй, провинция ебисеДеге...

В Бг. телефони се купуват от Мтел, Глобул, и там Вивателците. Защо? Защото можеш да им ги убиеш в кратуните и да се оплачеш където трябва. Друг е въпроса дали ще ти обърнат внимание, но начини има и за това, вервайте ми wink

Днес, съм свидетел на iphone 3gs, където шейка му не работи или сработва когато си иска. А какъви лагове видях, като го разцъках...не е истина.  Купен от ...мака си райка, за по евтино...гаранция франция.

Аре останете си със здраве smile

Device: HTC Hero
Current ROM: ->Mod VR12->FlyKernel-10A,Recovery: RA-hero-v1.7.0.1,Radio: 63.18.55.06PU_6.35.15.14

21   up

Моя Хиро е от Мтел и вчера дисплея даде фира. Целия долен край не реагира на докосване, явно ще се връщам на айфон.

Thumbs up

22   up

Много зависи как се ползва телефона, ако се натиска прекалено дисплея, носи се по джобове ( заден джоб е върха на сладоледа) се получават дефекти. Изпускане също допринася за отказ.
Говорих с приятел който работи в сервиз и оплакванията на големите дисплей са поради такива причини.

Важното е гаранцийте да се покриват и всеки да е щастлив от телефончето си, успех желая на всички  wink

Device: HTC Hero
Current ROM: ->Mod VR12->FlyKernel-10A,Recovery: RA-hero-v1.7.0.1,Radio: 63.18.55.06PU_6.35.15.14

23   up

Моя Герой го дадох на 22.02 на гаранционният сервиз на Джеф ,от там съм го купил и сега чакам резултат до 22.03 надявам се всичко да е ОК и да си нямам разправии с КЗК , телефона не е изпускан ,даже и драскотина няма по него .

Thumbs up

24   up

Днес си взех Hero-то обратно, смениха му дисплейя за 2 седмици в Румъния.
На 7мия месец се изгуби чувствителността му в някои зони.
Изобщо не съм давал обяснения, явно е доста познат проблем. Препоръчвам всеки, който има същият проблем и телефона му е в гаранция, да си го даде на сервиза. Моят е от Мтел.

Thumbs up

25   up

Най после си взех и моето Hero от сервиза уважена му е гаранцията и дисплея е нов ,останах доволен от Джеф smile  smile  smile дано да няма повече проблеми .

Thumbs up