1   up

Тема: Завръщането

След месец и половина ето ме пак сред вас (шефа най-напрая ми пусна нет и за мен). Та това беше само да се похваля cool

Kelis - Acapella

Thumbs up

2   up

Re: Завръщането

айде добре дошъл отново smile
Как е, има ли сняг (освен на томба)

3   up

На пистите има сняг заради 15-те уръдия дето ги бълват, а иначе долу при нас в Банско си е 10 градуса smile , няма никакви заченки за сняг. Само дъжд вали. smile Ама не, че и ми пука smile дори ми е по-добре smile

Kelis - Acapella

Thumbs up

4   up

лошо... и тук в Пловдив вали дъжд... дейба тъпата зима...

5   up

Добре дошъл отново  smile
Абе зима и тя една зима тука в Карнобат времето е същото дъжд , дъжд..

HTC MAGIC BLACK
ROM: SMOKI 0.2.4  SPL: 1.76.2007 RADIO: 6.35.08.29 [ I CAN UNLOCK ALL PERFECT SPL'S]

Thumbs up

6   up

Добре завърнал се!
Стига сте мрънкали-то няма угодия,като вали-защо вали,като е топло-защо е топло,като има сняг-изненадал ни!На мен ми е супер така да е мека и топла зимата,за съжаление май след два дни пак ще има гаден,"изненадващ" сняг и пак ще се чудя как да се докопам до работата.

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

7   up

Bazu Мулти спамер ! хахах

HTC MAGIC and Mercedes E class  = GJ !

Thumbs up

8   up

@dessyteneva, аз чакам сняг за ски smile

9   up

black`d3vil написа:

@dessyteneva, аз чакам сняг за ски smile

Ами в града и без това няма къде да караш ски,а човека ти казва,че по пистите има изкуствен,щом ти е толкова мерак.Аз лично съм много доволна от топличкото-виж какво стана миналата седмица като заваля-луди задръствания и 200 човека в пирогов-не си заслужава просто.

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

10   up

детето в мене се обажда :Д иска си зимите от едно време smile по километри сняг, а у.... тези малки неща от зимата, които иначе толкова псуваме... НО съм съгласен... и аз не обичам заледени и гадни пътища, задръствания, хлъзгави тротоари, патащи висулки по главите (на един приятел преди време му разцепи главата една :Д:Д:Д) и прочае smile

11   up

Деси Стоева не се карай на хората де аааа. smile Утре ще е първия ми почивен ден от както съм на работа тука и (с доста молене го изкарах) ще разгледам форума как върви, че телефона почва да ми доскучава... без нови и интересно, грабващи окото програми. smile Па може и ромове. smile

Kelis - Acapella

Thumbs up