превод: HTC Герой собственици са нетърпение очакват обещаните андроид 2.x актуализация на своите мобилни телефони, но според последната информация, изглежда, има малко повече време да отида все още. Според коментар от член на екипа за поддръжка ирландския превозвач "Метеор's, HTC не очакват 2,0 Android Firmware Update да бъде освободен до март 2010 година.
Здравейте всички,
За съжаление за забавянето на отговора тук. Имах афиш на друга нишка обявява пускането на версия 2.0, така че, когато чух, че това може да се отстраняват за да отидете направо на 2.1, аз отидох да направя едно малко повече разследването.
Ние сме били в контакт с HTC и те са каза, че версия 2.0 ще бъде на разположение в и около март тази година. HTC смисъл интерфейса ще бъде тясно интегрирани с андроид 2.0, както и при останалите версии на софтуера. Защото от тази нова версия на софтуера да отнеме известно време да се развива. Що се отнася до 2,1 това също така ще трябва да бъдат разработени и няма обновяване на това.
За съжаление, ако е налице объркване тук и ако чуя повече за това аз ще се уверете, за да ви всички знаем.
Надявам се това да помогне
Glynn
Метеор разговарят с нас
(Превел съм го с програма не съм, чел изобщо какво пише, но колкото и да не е некадърно ще по-добре от неразбиращ английски.) Колега една молба постваш ли нещо оптай малко превод. Не е излишен. 
Kelis - Acapella