1   up

Тема: Идва 2.1 за Героят? Дали?

Както си бях в групата във Фейсбук на Андроид видях следното -  Rumors say; february 14th HTC Hero will get a 2.1 Android update smile

След това реших да проверя и ето какво излезе - http://www.androidcentral.com/rumors-sa … 1-february

Дано да е вярно че му е време вече smile

Последно редактирано от Mitko (2010-01-23 17:02:49)

Аз съм под GNU/GPL лиценз. big_smile

Thumbs up

2   up

Re: Идва 2.1 за Героят? Дали?

Ами нека да са само слухове, но все пак звучи приятно wink Дано да е февруари да да дааааа. А и ако приемем, че са истина... значи в скоро време трябва да се чуе някакво потвърждение от HTC. Няма просто ей така да ни го тупнат изневиделица ъпдейта  lol

HTC HERO WHITE smile

Thumbs up

3   up

ами те си писаха на Тъитъра преди месец някъде

Дати не вярвам да публикуват докато не излезе.

Ама обещаха със 100% сигурност да има нов firmware с 2.1

Thumbs up

4   up

тука друго пишат:

HTC Hero owners have been eagerly anticipating the promised Android 2.x update for their handsets, but according to the latest information it seems there’s a little while longer to go yet.  According to a comment from a member of Irish carrier Meteor’s support team, HTC don’t expect an Android 2.0 firmware update to be released until March 2010.
Hi all,

Sorry for the delay in response here. I had posted on another thread announcing the launch of version 2.0, so when I heard that this may be being skipped to go straight to 2.1, I went to do a little more investigating.

We’ve been in contact with HTC and they have said that version 2.0 will be available in and around March of this year. HTC sense UI will be tightly integrated with Android 2.0, as with other versions of the software. Because of this new versions of the software take a while to develop. As for 2.1 this would also need to be developed and there is no update on this.

Sorry if there was any confusion here and if I hear any more on this I’ll make sure to let you all know.

Hope this helps

Glynn
Meteor talk to us

According to the Meteor employee, the delay is because of the work involved with making HTC Sense compatible with the newer versions of Android.  As for the Android 2.1 update we heard about, that’s apparently even further away down the pipeline

http://www.slashgear.com/android-2-0-ht … h-2671409/

Thumbs up

5   up

превод: HTC Герой собственици са нетърпение очакват обещаните андроид 2.x актуализация на своите мобилни телефони, но според последната информация, изглежда, има малко повече време да отида все още. Според коментар от член на екипа за поддръжка ирландския превозвач "Метеор's, HTC не очакват 2,0 Android Firmware Update да бъде освободен до март 2010 година.
Здравейте всички,

За съжаление за забавянето на отговора тук. Имах афиш на друга нишка обявява пускането на версия 2.0, така че, когато чух, че това може да се отстраняват за да отидете направо на 2.1, аз отидох да направя едно малко повече разследването.

Ние сме били в контакт с HTC и те са каза, че версия 2.0 ще бъде на разположение в и около март тази година. HTC смисъл интерфейса ще бъде тясно интегрирани с андроид 2.0, както и при останалите версии на софтуера. Защото от тази нова версия на софтуера да отнеме известно време да се развива. Що се отнася до 2,1 това също така ще трябва да бъдат разработени и няма обновяване на това.

За съжаление, ако е налице объркване тук и ако чуя повече за това аз ще се уверете, за да ви всички знаем.

Надявам се това да помогне

Glynn
Метеор разговарят с нас
(Превел съм го с програма не съм, чел изобщо какво пише, но колкото и да не е некадърно ще по-добре от неразбиращ английски.) Колега една молба постваш ли нещо оптай малко превод. Не е излишен. smile

Kelis - Acapella

Thumbs up

6   up

последното което четох е че ще бъде с 2.1 но ще бъде към март месец

.:|:. T-Mobile G1 .:|:. CyanogenMod 6 .:|:. Haykuro's SPL .:|:. AmonRA Recovery .:|:.  pqi 4GB SDHC Class 6 .:|:.

Thumbs up

7   up

Линкче  wink

http://www.taranfx.com/download-android-2-1-htc-hero

Device: HTC Hero
Current ROM: ->Mod VR12->FlyKernel-10A,Recovery: RA-hero-v1.7.0.1,Radio: 63.18.55.06PU_6.35.15.14

8   up

tishovsx написа:

Линкче  wink

Това не бих го пробвал, каквото и да се случи ...

HTC Hero (graphite), Cronos 2.2 - 1.1.1 [ http://www.cronosproject.org/forum/view … &t=282 ]

9   up

Някой да го е пробвал .. мнения??? roll

Последно редактирано от rijiq (2010-03-02 10:56:35)

Ако не падaш, значи не си се мъчил достатъчно усърдно!!!

Thumbs up

10   up

Сега ще го пробвам и ще споделя smile

HTC Hero White ----> Писна ми от смяна на ромове !

Thumbs up

11   up

По RSS от официалният сайт на HTC дойде това - "An updated ROM is now available for HTC Hero customers to download. As always, HTC is committed to providing customers with the best possible mobile experience"
Прибързано се израдвах защото се оказа стар ъпдейт при това само за T-Molbile. Много странно защо сего го пускат. hmm

HTC Hero, HTC ROM

12   up

tishovsx написа:

Линкче  wink

Невъзможно голяма глупост !!!  mad  mad

Thumbs up

13   up

JackRock написа:
tishovsx написа:

Линкче  wink

Невъзможно голяма глупост !!!  mad  mad

Сигурно!
Поснах линка, но не съм казал нищо да се инсталира и т.н. Сори ако съм подвел някой  sad

Current ROM: ->Mod VR12->FlyKernel-10A,Recovery: RA-hero-v1.7.0.1,Radio: 63.18.55.06PU_6.35.15.14

14   up

Да не си брикна телефона ?

HTC Hero (White) ROM FroydVillain 1.5.0 Flykernel-10a with BFS min: 352mhz max: 710mhz

Thumbs up

15   up

Не , не съм го брикнал но няма нищо общо с 2.1 , това е някакъв моднат ром орязан до няма и къде .

Thumbs up

16   up

Аз съм с 2.1 на Маджика (моднат). 2.1 има мултитъч на хоум скриина който дава възможност да изберете кой скриин да използвате. Прави го с някакъв ефект. По това ще познаете и истинските 2.1 smile

HTC Desire

Thumbs up

17   up

pagu написа:

Аз съм с 2.1 на Маджика (моднат). 2.1 има мултитъч на хоум скриина който дава възможност да изберете кой скриин да използвате. Прави го с някакъв ефект. По това ще познаете и истинските 2.1 smile

Как става тоя номер  roll

Ако не падaш, значи не си се мъчил достатъчно усърдно!!!

Thumbs up

18   up

Ами ако имасш 32А и можеш да си качиш СПЛ 1.77.ххх и най-новото радио си го слагаш като стандартен моднат ром smile

HTC Desire

Thumbs up

19   up

И така, уж"официален" мейл, на потребител запитващ за новия ъпдейт на героя, КОГА ?

Dear HTC Customer, Thank you for your recent enquiry. Some of the phones in our Android line up including your Hero are due to receive an upgrade, and it is scheduled to be released starting at the end of April. Your phone should be upgraded Over-The-Air. You can expect a pop-up message on your phone when connected to the internet once it is ready. When the upgrade is ready, we will notify you via our website and on various social media networks including Twitter and Face book. Best Regards, HTC

Колко е вярно не знам, но ми се струва, че Тайванците искат да продадът повече бройки от Легендата и после ъпдейт за нас с Геройте.....жалко ако е така  neutral

20   up

От средата на март стана края на април . В тва има логика , че ще изчакат рибите да прилапат Легендата .

HTC Hero (White) ROM FroydVillain 1.5.0 Flykernel-10a with BFS min: 352mhz max: 710mhz

Thumbs up

21   up

Били ми дал имейла на HTC да пиша аз да видим кво ще ми отговорят .

Thumbs up

22   up

holyshit написа:

http://www.htc.com/europe/about_htc_bymail.aspx

Като си тръгнал питай и за magic, кога ще има  big_smile

HTC Magic
Let the Force Close be with you!

Thumbs up

23   up

holyshit написа:

Аз залагам на: нищо

HTC Hero

24   up

Писах им : When update will come out for a htc hero and htc magic ? Не съм сигурен дали така се пише .  big_smile

Thumbs up

25   up

Получих отговор , но не мога да разбера тия серийния номер ли ми искат ?
http://store.picbg.net/pubpic/57/22/384d100c36735722.jpg

Thumbs up