Re: Самсунг Галакси - Проблеми!
Всъщност Android, се оказва, доста куца os ситема за тоя телефон (не знам как е при другите)
като ми остане време мисля да направя един тест и да кача windows mobile, да видим дали ще тръне
Мале то пък хуиндоса за тел е още по куца. айде и аз да се оплача-1-алармата не работи при изключен телефон-2-блутута след като съм го вързал веднъж към колата ако изключа тела трябва наново да премина през цялата процедура на свързване която не е кратка-3- при изтриване на музикални файлове се обърква тотално присвоените рингтонове към контактите(това е пълно безумие
) а сега един въпрос, ако направя хард ресет ще загубя ли инсталираните програми и контакти? Въпросат ми е свързан с това,че има настройки за синхронизация от предишния собственик и поради това немога да правя нищо-не мога да отворя маркета нито поща , а другият ми голям проблем е че всеки път като вляза в колата почвам да настройвам блута да се свърже с колата(имал съм нокия и лг които 20000 пъти да включа и изключа тела винаги се свързваха с блута на колата) абе пълна мъка ![]()