1   up

Тема: май працаках нещо

Здравейте,
успешно downgrade-нах телефона до RC29 дори проведох няколко разговора.
след това изтеглих: cyanogenmod (update-cm-4.2.14.1) промених името на фаила на update  копирах го на sd картата. Пуснах телефона в рековери мод ( home бутона + червената слушалка) след това дадох ALT + S телефона почна да се ъпдейтва и после се рестартира, но вече не иска да се включи стои си на надписа Т-мобиле Г1.
Сбъркал ли съм нещо?
Какво трябва да направя за да пусна телефона пак?
благодаря

Thumbs up

2   up

Re: май працаках нещо

Предполагам че със мастер ресет трябва да се оправят нещата.

Thumbs up

3   up

извиняваи но как се прави мастер ресет?
пробвах пак като вляза в рековери мод да дам
ALT+W
пробвах със и без сдкарта
и в двата случая не става.
пак си замръзва телефона на логото на Т-мобиле
ако има нещо друго казвайте
благодаря

Последно редактирано от hearty1 (2010-02-06 19:53:07)

Thumbs up

4   up

а случайно да прочете че преди цианогена , трябва да се флашне още един пакет

.:|:. T-Mobile G1 .:|:. CyanogenMod 6 .:|:. Haykuro's SPL .:|:. AmonRA Recovery .:|:.  pqi 4GB SDHC Class 6 .:|:.

Thumbs up

5   up

еми за съжаление маи не съм  sad
кой е този пакет?

Thumbs up

6   up

Прочетете ТАЗИ тема wink и особенно първия пост.

7   up

Здравей господин  black`d3vil
направих това което пише поста който ми прати
1. направих backup
2. копирах (signed-dream_devphone_userdebug-ota-14721.zip)
    и              (update-cm-4.2.14.1-signed.zip)
3. инсталирах ги първо едното после другото
4. сега обаче като рестартирам телефона след надписа Т-мобиле се появява надпис андроид ( видимо различен от преди)
и след този надпис остава черен екран и неще да запали.
предположение може ли да ми дадеш какво пък сега не е наред?

Thumbs up

8   up

е .. господин е малко мн. официално smile можеш да си ги ми говориш на Ти wink
След като си инсталирал  update-cm-4.2.14.1-signed.zip ти се появява Android (с както казахте разлиячен надпис) и след това ли е черния екран. Ако да аз бих сложил друга версия (примерно една идея по-стара..) - ето например ТУК има доста дълга хронология с излезнали версии. Ако това не помогне казвай, че да мислим какво може да се е объркало.

9   up

здравей пак
пробвах с
(signed-dream_devphone_userdebug-ota-14721.zip) и
(update-cm-4.2.12.2-signed.zip) и пак след новия надпис на андроид дава черен екран и до там.
реших да  пробвам и с още по стара версия:
(update-cm-4.2.7.1-signed.zip) и пак същото лед новия надпис на андроид дава черен екран и до там.
файловете са на картата както съм ги написал отгоре. трябва ли да се преименуват някакси?
и какво трябва да има на картата защото сега освен двата файла има и други неща който са там като:
1. dreaming.nbh за долнгрейд
2. има папка nandroid (това мисля е за backup-a)
3. ota-radio-2_22_19...
4. splhard1_update_signed.zip
5. cm-recovery-1.4.img
трябва ли да ги изтрия данеби от там да е проблема

Thumbs up

10   up

А wipe пробва ли преди инсталацията на файла и след инсталацията на него? Лично при мен преди като бях с някоя си версия на cianogenmod и не тръгна след флаш. След това само wipe дадох рестарт и си тръгна.

Kelis - Acapella

Thumbs up

11   up

а разцепил ли си си картата ?
щото ако нямаш ext дял нема да ти тръгне цианогена

.:|:. T-Mobile G1 .:|:. CyanogenMod 6 .:|:. Haykuro's SPL .:|:. AmonRA Recovery .:|:.  pqi 4GB SDHC Class 6 .:|:.

Thumbs up

12   up

не съм я раделил
може ли да кажеш с коя програма се разцепва и кога?
защото в момента аз съм дал рестор на бекъпа и съм точно в началото преди да почна да инсталирам двата фаила:
(update-cm-4.2.14.1-signed.zip) - или по стара версия.
А иначе както пише bazu за wipe кога да го направя тоя wipe преди или след като инсталирам някои от двата файла?
Благодаря предварително..

Thumbs up

13   up

хора здравейте пак раделих картата сега има
фат32, ехт3 дял и линукс фаил. и след като инсталирам
(update-cm-4.2.14.1-signed.zip)  и пак като рестартирам телефона след надписа Т-мобиле се появява надпис андроид ( видимо различен от преди)
и след този надпис остава черен екран и неще да запали.
какво друго да пробвам???

Thumbs up

14   up

здравейте искам да се похваля че след няколко дена мъки вече сум готов. телефона тръгна с "update-cm-4.1.999-signed.zip"
искам само да попитам вече като съм с този ъпдате как трябва да си кача последната версия?
в рековери мод да копирам последния ъпдеит и само да му дам да се ъпгреидне или как??
благодаря

Thumbs up

15   up

Ами да, слагаш последния ъпдейт в /sdcard и в recovery му даваш да се ъпдейтне. Другия вариянт за по-лесно си инсталираш http://www.cyanogenmod.com/downloads/cm-updater

Thumbs up

16   up

супер стана
вече съм с най-новия ъпдате
Благодаря на всички за помоща

P.S. искам да попитам и друга как мога да си инсталирам темата от героя защото много ми харесва а нещо не мога да намеря инфо с което да се оправя.
пак благодаря
до нови въпроси  smile

Thumbs up

17   up

Намираш си тема която ти харесва и ако пише на нея от рода на metamorph по по-различен начин се инсталира. Та както и да е харесваш си тема... виждаш дали пасва за рома/телефона и я слагаш в главната директория на мемори картата след това рестартираш телефона в рековери сиреч home+end(start) и след това зарежда и даваш на реда който пише flash бла бла бла... и избираш името на темата която си качил, но преди да флашнеш силно се препоръчва един backup да направиш.

Kelis - Acapella

Thumbs up

18   up

ето една примерна от мене - темичка

19   up

последен  въпрос в тази тема:
"cm updater-a" предполагам може да се търсят теми но ми иска някакви настройки да направя.
иска ми theme surver да въведа. може ли да ми кажете какво да въведа в настроиките за да може да търси теми?
благодаря

Thumbs up