1   up

Тема: Проблем с WiFi

Здравейте, имам Херо от две седмици. Преди няколко дена му направих upgrade на ОС и сега е на 2.73.405.5
От няколко дена нещо постоянно ми прекъсва WiFi връзката, при условие, че има постоянен трафик както на работа, така и в къщи. Дава ми, че синала е fair, но връзка не се осъществява. sad

Thumbs up

2   up

Re: Проблем с WiFi

Kikagogo написа:

Здравейте, имам Херо от две седмици. Преди няколко дена му направих upgrade на ОС и сега е на 2.73.405.5
От няколко дена нещо постоянно ми прекъсва WiFi връзката, при условие, че има постоянен трафик както на работа, така и в къщи. Дава ми, че синала е fair, но връзка не се осъществява. sad

С точното радио за рома ли си???

Ако не падaш, значи не си се мъчил достатъчно усърдно!!!

Thumbs up

3   up

Как да разбера това? Свалих си update-aot stranicata na HTC... Аз съм пълен лаик  sad

Thumbs up

4   up

Kikagogo написа:

Как да разбера това? Свалих си update-aot stranicata na HTC... Аз съм пълен лаик  sad

Нямам представа как е с оригиналният ром  neutral
Ако някой колега знае .. да каже???

Ако не падaш, значи не си се мъчил достатъчно усърдно!!!

Thumbs up

5   up

Menu ---> Settings ----> About Phone , И там е написано , тебе по специално те интересува Baseband version това е версията на радиото smile Мисля че радиото за оригиналния ром беше 6.35.08.19 но не съм сигурен , напиши с кое по точно радио си ти smile

Последно редактирано от JackRock (2010-02-05 16:40:59)

HTC Hero White ----> Писна ми от смяна на ромове !

Thumbs up

6   up

Пише Baseband version 63.18.55.06EU_6.35.06.18

Thumbs up

7   up

Май всичко е наред.  Хващам си навсякъде безплатните мрежи и тази в къщи.  Проблем има само с  мрежата в офиса. Господата от поддръжката са сменяли рутери, ip-та и незнам още какво и благодарение на това никой ( HTC и Blackberry, и Nokia пробвахме ) не може да се свърже с мрежата. Явно проблема не е в моя телевизор.
Благодаря ви много за съветите и поддръжката. Ако все пак сметнете, че нещо има сбъркано в софтуера ми, моля да споделите.

Thumbs up