1   up

Тема: Въпрос за екрана на тату и др.

Здрасти.

Интересуват ме следните неща:
- Вярно ли е толкова зле екранът, че не може да се четат нормално страниците в нета? В смисъл - било размазвало текста поради ниската резолюция? Айде, това с 5-те приложения на кръст от маркета ще го преживея, ама другото...
- Как работи gmail апликейшънът - като на BlackBerry с instant delivery ли е или трябва да се логва на някакви интервали от време? Аз ползвам gmail много и това ми е важно. На 1гб. на месец тарифа съм към Глобул и не съм сигурен андроидчето колко харчи. Преди имах телефон с WM6.5 и никак не съм доволен.
Всъщност, google sync-a като цяло как е според вас?

И преди да ме прекъснете с "ами вземи си меджик, като ти е ниска резолюцията", да кажа, че fm tuner-a на татуто не го давам за нищо;)

Мерси.
cool

Thumbs up Thumbs down

2   up

Re: Въпрос за екрана на тату и др.

1. Не е зле екрана. Не размазва текста.
2. Да, instant или push delivery е. Когато дойде мейл на сървъра, ти автоматично го получаваш и на телефона.

1 ГБ ще ти стигнат, че и ще ти останат. Е, зависи какво и колко гледаш в нета.

HTC Hero

Thumbs up Thumbs down

3   up

ако си бил с ифон и Херо екрана няма да ти хареса , ако си бил с к800 като мен ще си доволен.1гб е много аз съм 250мб и не излизам по 3-4 часа е сега нямам от днес ,но на 14 се презарежда

Thumbs up +1 Thumbs down

4   up

Така. Дисплея не е никак зле, я стига преди покет QVGA си беше стандрат и то висок. Не се размазва, то не знам кой размазва трябва да е 10х14 резолюция сигурно. Gmail просто е перфектен супер синхронизация с контакти и Gcalendar. Как да ти кажа за трафика, относително е. При мен 5-6 на ден проверяване на поща(+-2 озпратени мейла), ъпдейт на прогнозата за време 2-3 пъти, малко фейсбуук, малко инвестор, днес и т.н.беге не повече от 10mb. Просто синха с gmail няма нищо общо с този на WM CE/5/6/6.1/6.5, имал съм ги и сравнявам smile. А и ти чеква мейла през и аз не знам всъщност през колков време, само знам, че като получа мейл ми писука и се визуализа @ wink

Взимай го и не се притеснявай, е естествено ако ти се дават повече пари скачай на Google Nexus One wink

People Can Fly"
Ubuntu 9.10 & WinXP on Acer Aspire 5535 @ 1.9GHz | 4GB DDR2 | 320HDD | ATI Hd 3200 @ 256mb | WLAN - Draft N + HTC Tattoo

5   up

Това за екрана и псевдо разбирачите , които плъпнаха по другите форуми , които без да видят устройството си изказват безценното... аз лично не мога да го разбера , няма никакво размазване ! Страниците се четат повече от первектно.Аз лично съм с 250 мегабайта план , при нон стоп нимбъз , всички синхронизации и фейсбук + форуми и мейли интернета ми стига предостатъчно wink

HTC Tattoo Graphite

Thumbs up Thumbs down

6   up

Мерси за отговорите!

Взех го:)

Много сладурско парче е.

Просто нямам търпение да ми активират интернета охлювите от Глобул(24ч. - WTF?), за да го разбъзикам.

А да питам - свалих си последния синк менаджер от сайта на HTC и мога ли през него да си ползвам нета на компа? И той само с outlook и windows-ките contacts ли може да синква? Или по-добре да изчакам 24ч. и да си го синкна директно с Google през 3G-то?
И последен тъп въпрос - той сам си откри настройките за connection-a: APN, MMS и т.н., трябва ли нещо ръчно да се променя? Или ако може някой, който е на Глобул да ги постне, за да ги сверя, ще съм му благодарен.
Мерси.

Поздрави!

Последно редактирано от Skulls (2010-02-13 15:58:21)

Thumbs up Thumbs down