26   up

Re: HTC Sense вече и за европейските потребители на Magic

нещо ново по въпроса / ъпдейт?;)

Thumbs up

27   up

Колкото и цинично да звучи има само един нов – – – за собствениците на Магия в България.
Днес опитах пак да проверя да ли ще мога да изтегля Ъпдейта но нищо не се получи.
Ако някой колега има развитие по въпроса моля нека сподели.

HTC MAGIC and Mercedes E class  = GJ !

Thumbs up

28   up

къде видя, къде опита да изтеглиш?

Thumbs up

29   up

Предполагам , че колегата е погледнал в сайта на HTC www.htc.com или по-точно http://www.htc.com/europe/SupportViewNe … ews_id=510
Незнам почвам много да съжалявам от една страна за магията .. по точно заради поддръжката на HTC за наща държавица..

HTC MAGIC BLACK
ROM: Cyanogenmod Latest Experimental

Thumbs up

30   up

Зарежете го това с "официалния" РОМ, дето щял да дойде. И преди постнах за това:

http://www.androidbg.com/forum/topic616-iznenada.html

Просто нещата не са добре организирани и честно казано, не вярвам нас (хората дето сме си купили Magic от Глобул или Мтел) да ни огрее.

Ако искате Sense UI, качвайте си MyHero и не го умувайте много. Аз съм с МyHero 2.0.5 от около 2 седмици и РОМа е супер - стабилен е и батроията ми кара, колкото и с оргиналния РОМ (около 2 пълни дена). А Sense-а е МНОООГО як, ако си падате по лъскавите потребителски интерфейси.
Плюс това тази версия на MyHero е базирана на първата офоциална версия на Sense UI за Magic, която я пуснаха само в Хонг Конг - така че си е "почти" официална wink

HTC Desire (от Глобул)

Thumbs up

31   up

Напълно съм съгласен с колегата @Buynov аз Ви препоръчвам и този ром от темата на @pagu

pagu каза:
Тръгнаааааааааааа - любимият ми РОМ
Може да си го свалиш от http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549873
Промените може да гледаш http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=534479
Този ром може да ползва swap, apps2sd автоматично  На G1-цата ми вървеше много добре, ползвах го за всекидневна употреба.

HTC MAGIC BLACK

Thumbs up

32   up

Buynov написа:

Зарежете го това с "официалния" РОМ, дето щял да дойде. И преди постнах за това:

http://www.androidbg.com/forum/topic616-iznenada.html

Просто нещата не са добре организирани и честно казано, не вярвам нас (хората дето сме си купили Magic от Глобул или Мтел) да ни огрее.

Ако искате Sense UI, качвайте си MyHero и не го умувайте много. Аз съм с МyHero 2.0.5 от около 2 седмици и РОМа е супер - стабилен е и батроията ми кара, колкото и с оргиналния РОМ (около 2 пълни дена). А Sense-а е МНОООГО як, ако си падате по лъскавите потребителски интерфейси.
Плюс това тази версия на MyHero е базирана на първата офоциална версия на Sense UI за Magic, която я пуснаха само в Хонг Конг - така че си е "почти" официална wink

Някои може ли да ми каже,как да си го инсталирам това My Hero 2.0.5?

Thumbs up

33   up

Стегнете се бе щом се продава тоя телефон значи трябва да се подаржа ?
Дайте да се обединим защото не само аз съм "ужилен" от немърливоста на ХТЦ към източна Европа..
Все пак уж сме в Европа и имаме равни права дайте да задействаме едно писънце към хтц и да видим ще го дават ли Ъпдейта  или няма да го дават.
В България вече има орган за защита на потребителите така, че колеги кажете има ли желаещи да се организираме....

Thumbs up

34   up

Да внеса още смут в ситуацията
Днес след като прочетох n-тия пост по темата и отново ядосан грабнах телефона и звъннах в защита на потребителите.
Разбира се там откликват на молбите на хората и аз набързо разясних какво става че съм имал кореспонденция с HTC и че отговорите са били само да ми замажат очите
От там хората ми обясниха да напиша като молба моето оплакване със всичко това което съм казал и че нямам никакви претенции към Мтел и проблема ми е само свързан с компанията HTC
Също така ме помолиха да им предоставя тези e-mail-и които съм получил от тях
Обещаха ми че молбата ще бъде разгледан от директора (не знам защо от него) и ми обещаха или да я пратят в София или да почнат да я разглеждат и обработват от тук и съответно да стигне молбата до където трябва

та идеята е ако се захвана със такова нещо да не остана глас в пустинята ми може и останалите които имате този проблем да ми помогнете като внесем заедно молбите

HTC Magic Black

Thumbs up +1

35   up

Аз съм изцяло за, с каквото мога ще помогна. Редно е да напомним че България макар и малка (като продажби), все пак е в Европа и е редно да и се обърне внимание.

Thumbs up

36   up

И аз съм ЗА !   smile  @HellHound имаш ми скайпа пиши ако трябва да се оточним нещо повеве по темата.

HTC MAGIC BLACK

Thumbs up

37   up

в БГ са много хората със точно тоя проблем, най ще е лесно със онлайн-петиция или събиране на потърпевши (подписи имена и адреси). и аз съм с вас.

Thumbs up

38   up

Смятам, че е ясно !  + 1!

Трябва ясно и категорично да покажем позицията си защото иначе сме стадо овце.

Thumbs up

39   up

Tecktonik написа:

Някои може ли да ми каже,как да си го инсталирам това My Hero 2.0.5?

Тук има подробно обяснение на английски: http://wiki.xda-developers.com/index.ph … re_Hacking

Следвай го стъпка по стъпка и внимавай. Много е важно да си направиш бекъп преди да тръгнеш да качваш новия РОМ. Ако не се чувстваш комфортно да следваш инструкциите от линка, потърси приятел, който е по на "ти" с компютрите, да не стане фал wink

Иначе и в нашия форум има описание, тук: http://www.androidbg.com/forum/topic303 … c-32a.html

Аз карах по инструкциите на XDA и честно казано доста добре е описано.
Самия РОМ го сваляш от тук: http://bit.ly/4vWcZx

HTC Desire (от Глобул)

Thumbs up

40   up

Забравих да добавя - ако решите да действате, и аз ще се включа.
Въпреки че съм песимистично настроен, сте прави - трябва да си търсим правата. По принцип wink

HTC Desire (от Глобул)

Thumbs up

41   up

Добре супер колкото повече толкова повече
Сега обаче мисля да поизчакаме още малко да видим дали случайно няма да пуснат update
Аз ще седна да напиша молбата и ще ви я дам
Така молбата ще е една и съща и няма да затормозяваме хората от КЗП евентуално да превеждат няколко молби за да я пратят из европата smile

HTC Magic Black

Thumbs up

42   up

Нещо странно стана. Пет минути след предишния ми пост във форума гледам на телефона, пише "System update is available" с опции Download Now и Download Later. Натиснах Download Later, щото не съм сигурен - сега това съобщение от оператора ли идва (Глобул) или от къстъм РОМ-а (MyHero)?! Мислех си че на къстъм РОМ-овете този feature трябва да е забранен.

Някой от вас получавал ли е съобщението? Имате ли повече инфо по темата?

HTC Desire (от Глобул)

Thumbs up

43   up

Би трябвало да са изключени при къстъм ромовете. Може обаче "готвача" на MyHero да е забравил да изключи тази опция? smile

HTC Desire

Thumbs up

44   up

Buynov написа:

Нещо странно стана. Пет минути след предишния ми пост във форума гледам на телефона, пише "System update is available" с опции Download Now и Download Later. Натиснах Download Later, щото не съм сигурен - сега това съобщение от оператора ли идва (Глобул) или от къстъм РОМ-а (MyHero)?! Мислех си че на къстъм РОМ-овете този feature трябва да е забранен.

Някой от вас получавал ли е съобщението? Имате ли повече инфо по темата?

Аз съм с MyHero 2.0.5 и не ми е излязло такова съобщение..поне за сега smile

HTC Magic
Let the Force Close be with you!

Thumbs up

45   up

И при мен няма. И аз съм с MyHero 2.0.5

Thumbs up

46   up

И при мене също и аз съм с MyHero 2.0.5 от снощи но нещо имам проблеми с него  smile

HTC MAGIC BLACK

Thumbs up

47   up

Супер странно ...
А някой знае ли къде мога да го пусна този ъпдейт ръчно, примерно? Да проверя дали не дава някаква информация за ъпдейта. Търсих по Settings менюто, ама няма такова нещо.

И още нещо - някой от вас да е към Глобул?

HTC Desire (от Глобул)

Thumbs up

48   up

Можеш да провериш в съпорта на HTC. Да  аз съм на ГЛОБУЛ ако мога да помогна?

Thumbs up

49   up

Интересна работа май е трябвало дададеш ъпдейт  big_smile  аз съм на М-тел няма нищо за момента.... интересна работа току виж са направили нещо по въпроса а тъкмо се организирахме за бунт  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

Последно редактирано от nixdorf (2010-02-10 22:47:06)

HTC MAGIC BLACK

Thumbs up

50   up

Ако наистина качва перфектен СПЛ не е ли по добре да изчакаме отколкото да си спъваме телефоните. Все ще излезе някой по–добър ром и тогава пак ще се оплакваме. Аз направих така с нокиата едно време и после доста чаках докато я хакнах пак. Така че замислете се преди да правите нещо, но все пак вие си решавате. tongue

Thumbs up