26   up

Re: Предложения и препоръки

dessyteneva незнам ама ти имаш 11  big_smile  wink

HTC Magic
Let the Force Close be with you!

Thumbs up

27   up

Точно за това питам-май само още двама имат по толкова.Странно какво ли е това?

Samsung Galaxy S

Thumbs up

28   up

На всяко мнение долу вляво има две ръчички. Когато някой сметне коментарът ти за полезен и цъкне ръчичката с палец нагоре, въпросната карма се покачва с едно, иначе - намалява с едно. smile

29   up

Йее,значи съм била полезна доста пъти,това ме радва супер много!

Samsung Galaxy S

Thumbs up

30   up

Е, винаги може някой да ти цъка бутончетата от субективни фактори. Преди малко точките ти станаха 12.  tongue

31   up

Е,сега-това са подробности-аз ще се старая факторите да са обективни wink

Samsung Galaxy S

Thumbs up +2

32   up

Има две ръчичкипод всеки подпис на човека, та и гласува така по този начин с теб и един начин се вижда дали помагаш и/или те харесват хорицата. smile

Kelis - Acapella

Thumbs up −5

33   up

Е,ти защо си на минус тогава-аз съм с други впечатления...

Samsung Galaxy S

Thumbs up

34   up

общественото мнение за него е особено положително  big_smile

35   up

Някой силно кандидатства с плюсове. smile Предполагам е някой хейтър де, то си личи.   wink

Kelis - Acapella

Thumbs up 0

36   up

И аз също доста време се чудих на това User Karma но ясно вече за какво е .. Дали няма да почне съзтезание от типа "виж колко ми е User Karma"   smile
@bazu приятелю незнам кой ще е този хейтър но определено не съм аз  big_smile  Виж си кармата 0 вече може би да чакам едно благодаря ?  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

Последно редактирано от nixdorf (2010-02-08 11:14:07)

HTC MAGIC BLACK
ROM: Cyanogenmod Latest Experimental

Thumbs up +1

37   up

А мерси. smile А по повод кой го прави последно на някой умник каза нещо и жестоко се обиди човечеца и едвам го приживява и гледа да си го върни, а на мен много ми е зор за кармата, защото българите толкова да завиждат, че... "може аз да съм зле, но комшията трябва да е по-зле" и за това не ги смятам за много официални както някой други сайтове небългарски. smile

Kelis - Acapella

Thumbs up +1

38   up

именно.. гледам за разни безсмислени постове ми е давано +1... ае разбирам ако бе за нещо полезно - съгласен съм, но за такива като предишното мое мнение... мерси, ама не за това е този рейтинг smile
Bazu, а комшията на съседа трябва да е най-зле :Д

39   up

А къде се вижда за кой пост е давано +1?

Samsung Galaxy S

Thumbs up

40   up

Точно под поста между ръчичките.

Thumbs up

41   up

А, аз минус четири за един пост. Да го направи тука началника който оценява да се види кой го е оценил и силно ще намалеят нереалните гласувания.

Kelis - Acapella

Thumbs up

42   up

Абе не се впрягайте толкова с тази карма. + или - всеки във форума гледа да е полезен на другия с каквото може. Единици са свободните електрони, които не знаят какво правят тук...даже мисля няма такива вече smile

HTC HERO WHITE smile

Thumbs up

43   up

bazu: мен лично ме дразни само подписа ти (за сега  big_smile)

HTC Hero (graphite), Cronos 2.2 - 1.0.4 [ http://www.cronosproject.org/forum/view … &t=253 ]

44   up

Е защо песента става мене лично ме дразни , че е сложил .mp3  big_smile

HTC MAGIC BLACK
ROM: Cyanogenmod Latest Experimental

Thumbs up

45   up

Сложих mp3, че някой да не се обърка че псувам. smile А който не знае песента да си я дръпне и няма да съжалява. Естествено ако харесва такъв стил музика де. smile

Kelis - Acapella

Thumbs up

46   up

Бъг или не? Не знам дали е споделяно от някой, но реших да пиша.
В началото като влезеш във форума и виждаш сините точки за новите мнения след последното влизане. Ако обаче си неактивен за известно време (не съм засичал точно минутите, но мисля 4-5 мин. може би) и всички неотворени теми са вече в сиво, все едно вече си ги отварял. Държа да отбележа, че сесията ми не е изтекла, защото все още виждам бутона "Изход" най-отгоре.

Thumbs up

47   up

Дам, при повечето е така и си го знаем това... аз лично за жалост му свикнах.

Kelis - Acapella

Thumbs up

48   up

Форума е настроен да показва кои са новите мнения в продължение на 1 час. И поне при мен работи точно така (Firefox). Имам време да прегледам всички нови мнения във форума което ми отнема често повече от половин час ако пиша и мнения. Не знам как при вас изчезват сините точки след 4-5 минути.

Ако и други потребители могат да потвърдят пробмема моля да пишат и да споменат с какъв браузър са.

Thumbs up

49   up

След като проучих малко въпроса, има вероятност ако в профила ви не е настроена правилно Time Zone форума да се обърква откога сте логнати. Сега увеличих времето за показване на нови мнения на 3 часа.

Настройките за часовата зона в профила ви трябва да ви бъдат:

UTC +02:00 Eastern Europe

и отдолу не трябва да е отбелязана опцията В момента е лятно време (преместване на часовника с 1 час напред).

Thumbs up

50   up

Ам и аз съм с лисицата и много други, но времето ми е настроено както трябва да е и ми правеше бела .
След теста: Макарони нищо не се е оправило, за съжаление smile

Последно редактирано от bazu (2010-03-08 12:30:43)

Kelis - Acapella

Thumbs up