Тема: Телефона ми се рестартира сам
Досега не бях имала никакви проблеми с телефона, но днес два пъти ми се рестартира, без да съм работила изобщо с него. Някакви идеи ?
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно телефони с Google Android
Не сте логнат. Моля влезте или се регистрирайте.
Страници 1
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
Досега не бях имала никакви проблеми с телефона, но днес два пъти ми се рестартира, без да съм работила изобщо с него. Някакви идеи ?
Какво се инсталирала скоро-да не е нещо конфликт между програми или пък някоя от тях да ти прави проблема.
Ами точно скоронищо не съм инсталирала, може би от 1 седмица не съм го бъзикала изобщо .. никаква идея
здравей
откри ли проблема и защо се рестартира?
от 2 дена и моя почна да се рестартира без видима причина и аз нищо не сум инсталирал на последък
Ами оправи се, без нищо да съм пипала. Абсолютна мистерия си остана за мен това рестартиране в този ден..
Тази сутрин намерих телефона "умрял".
Снощи батерията си имаше заряд и бях сигурен, че не е паднала. Опитах да го включа - не става.
Включих го на зарядно - никаква индикация.
Телефона тръгна чак след като му извадих и пак сложих батерията.
Такъв проблем виждам за първи път, Hero-то е с оригинален ROM 2.73.405.5, не е хакван и руутван.
Тази сутрин намерих телефона "умрял".
Снощи батерията си имаше заряд и бях сигурен, че не е паднала. Опитах да го включа - не става.
Включих го на зарядно - никаква индикация.
Телефона тръгна чак след като му извадих и пак сложих батерията.
Такъв проблем виждам за първи път, Hero-то е с оригинален ROM 2.73.405.5, не е хакван и руутван.
И на мен ми се случи 1 път и пак и аз му извадих батерията и се оправи
Но това преди около месец от тогава не ми е рпавил такъв проблем освен че се рества понякога сутрин и ме буди ![]()
Това което по-късно открих с Battery graph, е че телефона е работил до към 6:00 часа сутринта, след което батерията е паднала от веднъж с 10-15% (от 40% до към 25-30%).
Няма пуснати излишни приложения и телефона вечер е в Airplane mode.
Странна работа...
Страници 1
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация