1   up

Тема: Героят - с compiz? : ))))

Линукс феновете ще ме разберат.. но все пак нека всички видят това видео - тук smile

изтичник

Аз съм под GNU/GPL лиценз. big_smile

Thumbs up

2   up

Re: Героят - с compiz? : ))))

Еха екстра е даже не съм си и помислял Android с compiz  smile  smile

HTC MAGIC BLACK
ROM: SMOKI 0.2.4  SPL: 1.76.2007 RADIO: 6.35.08.29 [ I CAN UNLOCK ALL PERFECT SPL'S]

Thumbs up

3   up

Това го няма в оригиналния ром. Или е някаква китайска реплика или е специално модван.

HTC Desire

Thumbs up

4   up

pagu написа:

Това го няма в оригиналния ром. Или е някаква китайска реплика или е специално модван.

Според някой е селдващия оригинален Ром За HTC Hero. С подръжка на мултитъч и за Сенс   big_smile

HTC HERO

Thumbs up

5   up

Рома вчера излезна вчера (официалния) Hero 2.1 със сенсе и така нататък - компиз вътре няма. Ся за по-следващ модел след 6-7 месеца - не знам, може и да има smile

HTC Desire

Thumbs up

6   up

pagu написа:

Рома вчера излезна вчера (официалния) Hero 2.1 със сенсе и така нататък - компиз вътре няма. Ся за по-следващ модел след 6-7 месеца - не знам, може и да има smile

излезе официален ли ? от къде да го изтегля

I have not failed. I've just found 10000 ways that won't work.
HTC Tattoo, HTC Hero, HTC Legend, HTC Desire, HTC Magic & HTC More...

7   up

pagu написа:

Ще споделиш ли от къде може да се свали ?

HTC Hero White ----> Писна ми от смяна на ромове ! Samsung Galaxy S
Honda - The Power Of Dreams !

Thumbs up

8   up

и това на клипа не е героят - легендата е wink ( HTC Legend )

Последно редактирано от chazz (2010-02-13 22:07:04)

.:|:. T-Mobile G1 .:|:. CyanogenMod 5 .:|:. Haykuro's SPL .:|:. AmonRA Recovery .:|:.  pqi 4GB SDHC Class 6 .:|:.

Thumbs up

9   up

Забравих да спомена, че ъпдейта е за Маджик

http://www.htc.com/in/SupportViewNews.a … ews_id=502

Serial number: Ht96wkf01794
Serial number2: Ht96wkf01768

Внимавайте, слага перфектен СПЛ който не може да бъде хакнат на този етап дори и чрез "голд" карта.

Все пак този ъпдейт е за Индиан.... ако не знаете какво правите, НЕ ЪПДЕЙТВАЙТЕ!

П.С Аз лично знам какво правя, но на този етап чакам някой друг да го "сготви" и да го пусне като къстъм РОМ, за да си го сложа smile Официални ъпдейти на моя телефон не искам smile Ако до 2 дни никой не го приготви, ще се наложа аз да го сготвя колкото и да не ми се отделя време за това.

HTC Desire

Thumbs up

10   up

1.Това не е ли са Меджик (поне така пише в линка) ?
2.Това най-новата версия на андроид ли е ?
3.В къв смисал не може да се хакне ?

HTC Hero (White) ROM CMH 1.4.1 -- CyanogenMod for Hero by Elemag

Thumbs up

11   up

Ми да, за меджик е. Аз дори съм забравил, че това е раздел Хиро - извинявам се smile
Ако някой термин от по-горе споменатите от мен не ви говори нищо не предприемайте действия smile

HTC Desire

Thumbs up

12   up

Аз съм с VillainROM 2.1 и този ефект си го има, някаде четох че е бил  взет от някакъв бета ром на HTC.

Thumbs up