Re: Героят - с compiz? : ))))
Еха екстра е даже не съм си и помислял Android с compiz
![]()
ROM: SMOKI 0.2.4 SPL: 1.76.2007 RADIO: 6.35.08.29 [ I CAN UNLOCK ALL PERFECT SPL'S]
Това го няма в оригиналния ром. Или е някаква китайска реплика или е специално модван.
Това го няма в оригиналния ром. Или е някаква китайска реплика или е специално модван.
Според някой е селдващия оригинален Ром За HTC Hero. С подръжка на мултитъч и за Сенс ![]()
Рома вчера излезна вчера (официалния) Hero 2.1 със сенсе и така нататък - компиз вътре няма. Ся за по-следващ модел след 6-7 месеца - не знам, може и да има ![]()
Рома вчера излезна вчера (официалния) Hero 2.1 със сенсе и така нататък - компиз вътре няма. Ся за по-следващ модел след 6-7 месеца - не знам, може и да има
излезе официален ли ? от къде да го изтегля
HTC Tattoo, HTC Hero, HTC Legend, HTC Desire, HTC Magic & HTC More...
Рома вчера излезна вчера (официалния) Hero 2.1 със сенсе и така нататък - компиз вътре няма. Ся за по-следващ модел след 6-7 месеца - не знам, може и да има
Ще споделиш ли от къде може да се свали ?
Honda - The Power Of Dreams !
и това на клипа не е героят - легендата е
( HTC Legend )
Последно редактирано от chazz (2010-02-13 22:07:04)
Забравих да спомена, че ъпдейта е за Маджик
http://www.htc.com/in/SupportViewNews.a ews_id=502
Serial number: Ht96wkf01794
Serial number2: Ht96wkf01768
Внимавайте, слага перфектен СПЛ който не може да бъде хакнат на този етап дори и чрез "голд" карта.
Все пак този ъпдейт е за Индиан.... ако не знаете какво правите, НЕ ЪПДЕЙТВАЙТЕ!
П.С Аз лично знам какво правя, но на този етап чакам някой друг да го "сготви" и да го пусне като къстъм РОМ, за да си го сложа
Официални ъпдейти на моя телефон не искам
Ако до 2 дни никой не го приготви, ще се наложа аз да го сготвя колкото и да не ми се отделя време за това.
1.Това не е ли са Меджик (поне така пише в линка) ?
2.Това най-новата версия на андроид ли е ?
3.В къв смисал не може да се хакне ?
Ми да, за меджик е. Аз дори съм забравил, че това е раздел Хиро - извинявам се ![]()
Ако някой термин от по-горе споменатите от мен не ви говори нищо не предприемайте действия ![]()
Аз съм с VillainROM 2.1 и този ефект си го има, някаде четох че е бил взет от някакъв бета ром на HTC.