1   up

Тема: Прекрасен нов Update от Андроид

днес излезе 1.5 firware version, udpdate-нах току що и мога да кажа , че намерих разликата на секундата. Много по-бързо меню. опция за видео записи smile, по-бърза камера и браузър и доста козметични промени. Това е на пръв поглед, сигурно има още много други неща. Като поразгледам още ще пиша пак smile

Thumbs up

2   up

Re: Прекрасен нов Update от Андроид

Baseband Version - 62.505.20.17H_2.22.19.26I ? Това ли ти е версията ?
с Kernel - 2.6.27-003930g66007056 и Build - CRB43 ?

3   up

da smile

Thumbs up

4   up

Svetmori1, ама ти не си ли с 'root'-ната версия на ОС-а? Ние този "нов" софтуеър го ползваме от няколко месеца вече smile Има доста по-нови даже, но това е друга тема на разговор smile

HTC Desire

Thumbs up

5   up

хахаха ами не не съм, просто сам не ми се рискува да я правя тая руут версия и си карам на оригиналната.

Бихте ли ми казали какво ми дава този руут понеже не сум много наясно със мобилните софтуери smile

Thumbs up

6   up

Ами да речем, ако беше руутнат телефона ти, щеше да можеш да си инсталираш тази нова версия преди дооооста време smile Ако четеш форума ще видиш преди колко време сме го направили с колегите. Говорим за Cupcacke.

HTC Desire

Thumbs up

7   up

И всички онези "Requieres Root" програми, като приемане и пращане на файлове, например или пускане на процесора на стандартната му честота от 528Mhz.

Thumbs up

8   up

Freeze написа:

И всички онези "Requieres Root" програми, като приемане и пращане на файлове, например или пускане на процесора на стандартната му честота от 528Mhz.

Я ме светнете за този процесор... Това наистина ли му е стандартна честота или е оверклокване? Той и сега загрява телефона като работи. Няма ли проблем със стабилността като се вдигне честотата? И има подобрява ли се работата реално като се вдигне?

Thumbs up

9   up

Реалната му честота си е 528Mhz. Реално, в момента е underclocked.
Не загрява повече, а батерията не изкарва забележимо по-малко. Разлика в бързодействието определено има.
Още повече, че честотата му се изменя на стъпки, според натоварването. Фабрично е 247-383, може да го направиш 128-528.

загряването е от радиото - GSM/3G и WiFi. Особено добре се забелязва при пускане на Tether, когато и двете работят активно.

Thumbs up

10   up

Ot kade go svaliate tozi update ?

Thumbs up

11   up

Колега кирилица нямаш ли на компа? smile

Kelis - Acapella

Thumbs up

12   up

Имам, някой може ли да ме светне от каде се променя честотата на процесура на HTC Hero?

Thumbs up

13   up

Kastoraky написа:

Имам, някой може ли да ме светне от каде се променя честотата на процесура на HTC Hero?

А те това и аз се питам. Мисля че няма такава инструкция тема!

Thumbs up

14   up

@offtopic
Междодругото само пише се процесор. smile Не че знам и аз българкси (дори ми бе омразният предмет), но да отбележа, че намирам правописна грешка... (хваля се) smile

Kelis - Acapella

Thumbs up