1   up

Тема: Въпросче

Здравейте дружина wink
макар и късно вече и аз си имам геройче... имам няколко въпроса тъй като не можах да намеря точно обяснение за тях wink
1. за какво се ъпдейтва ром-а ? какво печеля с това и как става wink
2. проблема с bluetooth-а само с руут ли става?
3. можете ли да ме насочите към сайт-ове с игрички и програмки за героя? говоря да ги тегля на компа и после да ги прехвърлям на тел-а.
4. какво печеля с руут-а ?
благодаря на тези които се отзоват wink   и ако за някой от въпросите ми има вече теми съжалявам или не съм ги разбрал(тъй като това ми е първото умно телефонче до сега бях с такива дет само звънят wink ) или не съм ги видял(което се надявам да не  е така )

Последно редактирано от the_mob (2010-02-19 19:41:31)

Thumbs up

2   up

Re: Въпросче

Честито!
1 - по принцип нищо не печелиш само губиш, вече си го купил lol . А сега сериозно, можеш да сложиш всякакви ромове: по-бързи, по-стабилни, по-шарени и най-вече по-нови.
2 - Проблем с блутута няма. А че неможеш да прехвъляш фаилове - решението е в по нов ром, колегите с Hero ще кажат имали и колко е стабилен.
3 - Мога, но няма. Пробваи с търсачката на саита, google, и отдели малко време да се поровиш във форума.
4 - Пак нищо, само имаш пълен достъп до системните фаилове на телефона.

Thumbs up

3   up

3 - http://droidappz.org/forum.php

HTC Hero

4   up

acidrain написа:

Ии това беше грубо.
И сега как се инсталира ром , и куп глупави въпроси а търсачката е за вас.
Даваи ти знаеш всички отговори.

Последно редактирано от praychev (2010-02-19 22:33:10)

Thumbs up

5   up

praychev лош си батка smile много лош.... мерси че отговори ... от ром нищо не разбирам ... щом не е червен и не е перфектна добавка за чай или кола wink но пак благодаря wink
руут явно не ми трябва .... wink
само синия зъб незнам как да го подкарам ама щом казваш че го има из форума пак ще прегледам макар че 2 дни го гледам и нищо не намирам ама айде wink

Thumbs up

6   up

Не не съм лош, напротив. Казах го и преди малко - навремето  малко четох и сбозих работата. Дано не ме разбираш погрешно но ако не отделиш малко време и да прочетеш това онова има възможност да си брикнеш тлефона. Преди време беше написано: ако не сте чели по въпроса поне 2 дена  просто не се захващайте. Сега нещата са доста по-прости но знаели човек. Неискам да се заяждам с никого но в форума е описано доста точно всичко и ако не сте разбрали нещо поне задаваите поясни и формулирани въпроси. А ако някой не е прочел, е доста по сложно е да му се обясни. Дано си разбрал какво искам да кажа, отплеснах се. smile

Thumbs up

7   up

да разбрах те ... както и разбрах че няма да правя руут и каквото и да е от тоя сорт wink не ги разбирам нещата нямам опит и не ми се рискува wink
но все още си остава въпроса за игрите и програмките wink от сайта който киселинния дъжд даде ..  или имах лош късмет или всичко е платено ... все пак сме в България ... търсим все кирийката ... т.е. има ли такива сайтове за безплатни игри и програми или не ? т.е. остава варианта само от маркета wink

Thumbs up

8   up

Аз нямах опит , но четах много , гледах клипове в youtube и се оправих сам .

HTC Hero (White) ROM CMH 1.4.1 -- CyanogenMod for Hero by Elemag

Thumbs up

9   up

the_mob, дано не съм те разочаровал, всичко става много лесно но е важно да знаеш как. А и ние с колегите затова сме тук да помагаме, както помагаха и на нас. А за http://droidappz.org/forum.php, да там е безплатно но трябва да се регистрираш. Ако имаш проблем пиши.

Thumbs up

10   up

praychev извинявам се .... наистина не съм догледал ... гледах само частта за героя намерих и другите теми и се пообразовах .... поне какво има .... и както казах ми е 1ви умен тел и надявам се че не ви е досадно да ми обяснявате... но някой може ли набързо да ми обясни като на 5 годишен как се инсталират програми и игри wink от частта с дърпането на компа до подкарването... надявам се че ще има някой желаещ да отдели от времето си и ще съм му много благодарен smile

Thumbs up

11   up

1 - Сваляш на компа;
2 - Свързваш телефона "да обяснявам ли как се прави"
3 - Прехвърляш .apk;
4 - Отваряш с Linda Manager, ASTRO, и други "това са фаилови менажари"
5 - Кликаш в/у фаила и инсталираш
така се инсталират програми с андроид
и все пак, и това е обяснено някаде във форума. hmm

Thumbs up

12   up

супер си ... ако някъде те срещна ще те черпя wink остана само да си намеря астро и да свалям smile .... ама това като намеря някъде стабилен безжичен. ако имам още въпроси направо ще ти пиша на лично ... надявам се да нямаш нищо против wink

Thumbs up

13   up

астро е в маркета- безплатна;
И не на последно място но според мен "лично мнение", но това устроиство си иска постояна връзка така че се замисли за предплатения нет или нещо аналогично.

Thumbs up

14   up

знам и за това ще дойде време ... благодаря за отделеното време да ми обясняваш wink

Thumbs up

15   up

praychev написа:
acidrain написа:

Ии това беше грубо.
И сега как се инсталира ром , и куп глупави въпроси а търсачката е за вас.
Даваи ти знаеш всички отговори.

praychev написа:

3 - Мога, но няма. Пробваи с търсачката на саита, google, и отдели малко време да се поровиш във форума.

Не не мисля че знам всички отговори а просто дадох сайт за wallpaper-и и програмки (с които много се съмнявам да си брикне телефона, наистина) и мисля че е по-правилно човека да си свали нужните програми и някоя друга игра и после ако има желание тогава да гледа във форума a не едва ли не да не му остава избор освен да се ровичка.

П.С. И да съгласен съм че трябва да се чете и също така отнема време. Извинявам се ако съм бил груб.

Последно редактирано от acidrain (2010-02-20 13:26:04)

HTC Hero

16   up

Хора, изклучих си по-някакъв начин 3G връзката и сега немога д ая включа иска ми 15 00000000000 - ПОМОЩ?

Thumbs up

17   up

какво значи 1500000000000000????????????????????

Деем задавайте по-ясно въпросите

Settings-->Wireless controlls-->Mobile Network Settings--> use only 2G network и му махни отметката.

HTC Hero White

Thumbs up

18   up

ne stava , opitala sym ako stava6e 6tqh da kaja

Thumbs up

19   up

Моля,пиши на кирилица!

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up