Re: Интересен РОМ с поддръжка на флаш.
Ти кой ползваш или още не си качил никой ?
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно телефони с Google Android
Не сте логнат. Моля влезте или се регистрирайте.
Виж ни подписите ![]()
Не ти бе ![]()
Последно редактирано от holyshit (2010-03-06 19:19:59)
Не ти бе
И аз и Казаков сме с един и същи ром ако си визирал него за това така ти отговорих ако ли не си говорел за него моя грешка ![]()
Аз виждам , но откъде да знам , че информациата е актуална , ако наистина е с Модакото и не е пробвал тия новите върху Ерис да мълчи . Защото вероят е пробвал стария Вилаин .
Последно редактирано от holyshit (2010-03-06 19:42:09)
Ти пък намери на кой да казваш да мълчи
Нали се сещаш че всеки си има право на мнение и всеки си има различен вкус , ти харесваш вилаин аз харесвам МСР така че ..............
Последно редактирано от JackRock (2010-03-06 19:53:43)
Но като не го е пробвал не може да изгради мнение ![]()
Кво се дърпате за глупости
пробвал съм вилейна, behero не съм. Много работя и не остава време да тествам, камо ли да го правя използваем. Макар, че планирам довечера да му видя сметката ![]()
А сега съм с модако, ако сложа друг да ми е основен, ще сменя инфото.
Снощо пробвах HeroDroid, BeHero и Eris4Hero . Накачих си програмите, поиграх на игри по сърфирах в нета , на всеки около час . Заключението ми е , че всички са еднакви , пак и по всички работят едни и същи хора , даже другите имат бъгове и то големи . Villain 3.2 ги има също и заради това аз ще използвам 3.1 , поне до следващата версия .
В момента съм с BeHero 0.2. Приятно съм впечатлен! За момента няма нещо, което да не ми работи. Ако така продължава още 2 часа, ще го оставя него!
Здравейте колеги!
Аз намерих BeHero 1.2.4.
http://htcpedia.com/news/behero-htc-her e-2_1.html
Някой да си каже мнението.. ![]()
Сега съм с този сега , защото виалаина се скапа . Доволен съм от него .
С herodroid 0.2 съм ... объркал съм се. МНОГО съм доволен до момента. Всичко, което пробвах, ми работи
Слагам ей сега HeroDroid 0.3 ... имаше проблем с бързото източване на батерията, оправил го е, както и apps2sd е автоматичен. Така като гледам, това става новия ми официален ром ![]()
kkazakov кажи с кое радио го сложи ?
Не помня вече, аз съм слагал някво като тествах някви 2.0 ромове. Как мога да видя?
Последно редактирано от kkazakov (2010-03-08 12:13:38)
Settings ----> About phone ------> Software Information ---> Baseband version ?
Слагам и аз herodroid , че и beheroto почна да се ебава .
И аз го сложих тая сутрин .. за сега съм много доволен ![]()
Settings ----> About phone ------> Software Information ---> Baseband version ?
63.18.55.06JH_6.35.08.29
Обаче за сега ми лапа батерията като световно, за 5 часа и вече съм на 30%, с използване около 1 час макс на телефона. Но пък ми даде че най-много (90%) от батерията ми е използвал Screebl Pro. Сега го изключих и рестартирах, да видим дали ще има разлика ... възможно е Screebl Pro да не работи добре с тоя ром, 90% от целия usage си е цифра ...
Някой има ли идея как да разкарам номерата от сим картата
в старите ромове имаше опция .. а сега като му дам да ми показва контактите само от гугъл и ми показва и тези от сим-а ![]()
JackRock написа:Settings ----> About phone ------> Software Information ---> Baseband version ?
63.18.55.06JH_6.35.08.29
Обаче за сега ми лапа батерията като световно, за 5 часа и вече съм на 30%, с използване около 1 час макс на телефона. Но пък ми даде че най-много (90%) от батерията ми е използвал Screebl Pro. Сега го изключих и рестартирах, да видим дали ще има разлика ... възможно е Screebl Pro да не работи добре с тоя ром, 90% от целия usage си е цифра ...
Аз съм с 63.18.55.06JU_6.35.09.26 и съм много доволен ... ама съм от месец и нещо с него .. може да има и по-ново радио ![]()
Вече се изнервих слагам си Вилейна и тоя е бъгав руут премисиона бачка качвам си програмите и спира да бачка вече 3 пъти го прейнсталнах тоя херодроид . Вие имате ли този проблем ?
Вече се изнервих слагам си Вилейна и тоя е бъгав руут премисиона бачка качвам си програмите и спира да бачка вече 3 пъти го прейнсталнах тоя херодроид . Вие имате ли този проблем ?
никакви проблеми нямам. Сега ще тествам и батерията без Screebl Pro.
А с кое риковъри сте , защото аз днеска сложих най-новото (1.6.2) ? До колкото си спомням със старото май нямаше проблеми , но не съм сигурен .
ПС Амон Ра е ![]()
Последно редактирано от holyshit (2010-03-08 18:21:13)