Ами аз скоро ползвах техен сервиз и впечатленията ми хич не са розови-първо ще донесат вода от девет кладенеца,за да избегнат гаранционен сервиз,не дай боже да има някаква драскотинка или следа-не се надявай на гаранция,това първо,второ-всичко е много,много бавно,може да ти откажат гаранционен сервиз и ти така и да не разбереш,ако не уцелиш да вдигнеш телефона,когато ти звъннат-трябва да се проверява и да ги пришпорваш,трето-ако ти откажат гаранционния сервиз цените са доста солени-за лентов кабел на елементарен СЕ S500i дадох към 70 лв,защото не можах да ги убедя,че телефона просто е угаснал през нощта и така и не светна нещо различно от черен екран,четвърто-работят адски лошо-след ремонта дисплея на телефона се превърна в тъч,при натискане на горните бутони дислея реагира над тях с петно,след едночасов разговор с техника не успях да го убедя,че преди това не е имало такъв проблем,защото когато занесох апарата дисплея беше черен и нямаше начин да се види има или няма такова петно,предадох се и купих на майка нов апарат.Та с две думи-не съм доволна и те съветвам,ако си от София да отидеш директно в сервиза им на ул.Оборище 123,тел 946 15 15 и да видиш как ще приемат апарата и какво ще кажат,както и да се информираш директно кога ще е готов и евентуално,ако нещо не приемат гаранцията колко ще ти струва ремонта.Успех!
Samsung Galaxy & Tmobile Pulse