Тема: Смяна на рингтона
Не мога да намеря такава опция да си избера рингтон от картата памет.Как бих могъл да си сложа
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно телефони с Google Android
Не сте логнат. Моля влезте или се регистрирайте.
Страници 1
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
Не мога да намеря такава опция да си избера рингтон от картата памет.Как бих могъл да си сложа
Мисля, че няма таква опция по дефолт. Трябва с програмка да го направиш.
а да ми предложиш програма която да е стабилна...
Пробвай Ringdroid .
Щом не я намира значи не съвпата с телефона ти , иначе за други не знам аз ползвам тая на героят .
ясно значи аз съм с таттоо и затова не я открива . Мерси за инфото ще се поровя да потърся
Напиши ringtone в маркета , все ще ти намери няква програма .
Елементарно е
Влизаш в play-era избираш си песен ----->натискаш си бутон menu---------> и даваш "set as a ringtone" и от там имаш 3 варианта
1 За дефулт рингтон
2 за контакт ринг тон
3 да я резнеш и да сложиш само част от мп3-то
това е
![]()
Елементарно е
Влизаш в play-era избираш си песен ----->натискаш си бутон menu---------> и даваш "set as a ringtone" и от там имаш 3 варианта
1 За дефулт рингтон
2 за контакт ринг тон
3 да я резнеш и да сложиш само част от мп3-тотова е
леле благодаря ти много колега просто но кои да се сети.Благодаря ти отново
Елементарно е
1 За дефулт рингтон
2 за контакт ринг тон
3 да я резнеш и да сложиш само част от мп3-то
това е
на мен ми дава че не поддържа формат мп3 и немога да си сложа мп3 за мелодия помогнете с HTC TATTOO съм
Благодаря предварително ![]()
Последно редактирано от pavkataa85 (2010-03-26 17:40:09)
Аз също съм с ТАТУ и плейва всякакви мп3. Качи си рингдроид от маркета и с тази програма може да се отваряш мп3-ките и да режеш от тях рингтонове.
Аз съм с Тату и слушам mp3 без никакви player-и.
Пробвай с други mp3-ки.
пак нестава
като сложа мп3 за рингтон след като ми звъннат 1-2 пъти и рингтона се сменя сам и все едно звуни домофон
а ringdroid го няма в маркета
моля помогнете
.....пробва ли дали проблема не ти е в СД картата ,щото ако е дефектна на моменти може да губи връзка с телефона
1.Пробваи с друга карта ако имаш под ръка
2. Качи песен в паментта на телефона а не на сд-то и задай тази мп-3ка за ринг тон.
Очевидно не мога да качвам файлове - иначе рингдроида ми е на лесно.
Отваряш мп3-ката чрез мюзик. Натискаш меню и там има опция сет ас рингтон. Натискаш и избираш дали да ти звъни при всички повиквания, за отделен контакт или за аларма, май беше.
Да, и аз съм така и нямам пробеми .... Незнам защо навсякъде из форумите се тръсят програми за да си сложиш Mp3 да ти звъни при положение че може просто докато си слушаш песента през Playera да натиснеш Бутончето "Меню" и от там "Set as Ringtone" .. Аз лично нямам никакъв пробем независимо дали песента е в SD картата или в паметта на телефона.
Страници 1
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация