51   up

Re: малaк проблем

айде стига - ако имате проблеми - има си тема в раздела за общи приказки. Относно въпроси свързани с точно опредлен телефон можеше да го пуснеш в раздела за G1 и всичко щеше да е спестено без нерви. Друго - сайта има wiki раздел - http://androidbg.com/wiki - там има информация за руутване на G1 .

Относно "разцепването" на картата - правите си париция примерно 1gb (или колкото искате да се използва като системна - да се инсталира софтуер и разни други неща, които няма да изброяваме - с една друма - благинки) с файлова система ext3 (не 4, не 2, а 3). Защо точно ext3 - няма да се спирам. После останалото място си го форматирате както си щете (образно казано) примерно го оставяте на телефона да го плясне и т.н. ...
Custom ромовте (или поне повечето от тях - ще си прочетете в описанието на този, който искате да сложите) потдържат APP2SD, което ще рече - инсталират се приложения на картата.
За други въпроси ако имате специално към Г1 - пуснете си тема във форма... за Г1 wink

52   up

Е най-накрая някой да обясни това което ме интересува мерси точно това ме интересуваше само ако може6 да обясниш с коя програма трябва да разделя картата някаде четох че се правило чрез биоса на конпа или нещо такова още малко инфо и осилиата ми ще бъдат възнаградени.

Thumbs up

53   up

ми не, няма общо с биос.
За windows - не сам пробвал, но съм сигурен, че някой колега някога във форума спомена за такъв софтуер. Изрових нещо, но не съм го пробвал - само погледнах описанието Ето го торента Мисля, че ще ти свърши работа wink
Драсни после да кажеш резултати.

54   up

mаteas като говорих за биос-а имах предвид като свалиш gparted от където ти казах след това от биоса да стартира първо записаното ново CD, а не харда ти.

Kelis - Acapella

Thumbs up