1   up

Тема: kak

здравейте до вчера бях със андроид 1.6 дрц 92 но реших да пробвам да го рутна,но нищо не направих,сега съм със андроид 1.0. рц7 и искам да си върна старата версия 1.6.Даваше ми автоматично упдейтване докато мъчех да рутвам а сега вече не как да си я върна?      със г1 съм

Thumbs up

2   up

Re: kak

пак ли  mad  -> http://www.androidbg.com/forum/topic100 … oblem.html

.:|:. T-Mobile G1 .:|:. CyanogenMod 5 .:|:. Haykuro's SPL .:|:. AmonRA Recovery .:|:.  pqi 4GB SDHC Class 6 .:|:.

Thumbs up

3   up

какво да разбирам под това пак ли? в този линнк нищо не разбрах?

Thumbs up

4   up

пак ли същата тема , в този линк който ти дадох проблема е същия и е разисквано кво се прави

.:|:. T-Mobile G1 .:|:. CyanogenMod 5 .:|:. Haykuro's SPL .:|:. AmonRA Recovery .:|:.  pqi 4GB SDHC Class 6 .:|:.

Thumbs up

5   up

според мен проблемът е че се напълни с много подобни теми и във всяка е добавено по нещо ново към основният въпрос "КАК" - и на хората,особено на по-новите потребители на форума започва да им става

1. Объркващо - от многобройните съвети,опити,ромове и версии кой КАК и КАКВО

2. Невъзможно - да изчетат всички теми както и всичко останало

Защото форума за 6-7 месеца се разрастна доста и за хората който не са на ясно с програмиране или рутване,радио и т.н. или просто имат първи стъпки в работата с АНДРОИД - всичко това за което повечето от вас (програмисти или професионално занимаващи се с операционни системи и компютри) е лесна работа ,за другите е тъмна Индия и е абсолютно лесно в главата на тези хора вместо да се научат да настане хаос.

Който не може да се радва на малко, не може да се радва и на много.

Thumbs up +5

6   up

а някой погледна ли: ТОВA

7   up

и аз едно време гледах темите за рутване тука, но така и не успях да се оправа по тях, все нещо пропусках. Сега е малко по различно, но МАЛКО smile. Има много клипове в ютуб как да рутнеш и флашнеш някои ром, потърси там, по лесно е като го видиш. Ако някой във форума има желание и камера, може да направи 1 видео. Аз лично следвах това http://www.youtube.com/watch?v=pi7SdNqm99I. Но както казах има доста други и май по бързи.

Thumbs up

8   up

Да разгледах я и направих всичко както му е реда,но когато започнах да флашвам  радиото забелязах,че при мен отсъства   функцията     alt+А    само тези опции ми излизат в рекъвари режима
Alt+L -toggle log text display
Alt+s -apply sdcard:update.zip
Alt+w -wipe data/factory reset
Alt+b -nandroid v2.1 backup (courtesy of infernix and brainaid)

Thumbs up

9   up

Alt+A го има в cyanogen recovery. В твоя случай трябва радио image да го прекръстиш на update.zip и да го сложил в /sdcard и след това като влезеш в recovery Alt + s

Thumbs up +1

10   up

big_smile човеко ти ми оправи проблемите big_smile  .Всичко премина по вода и сега съм със   1.6 цъаноген мод 4.2.5   благодаря ти

Thumbs up

11   up

а сега,ако ми кажеш какво трябва да направя от тук нататък да си инзталирам върху картата памет равен няма да имаш    big_smile   big_smile   big_smile

Thumbs up