Тема: Прехвърляне на контакти от Нокиа на СГС2
Здравейте. Днес си купих СГС2 и веднага се ударих в греда. Нямам абослютно никакви контакти в телефона. Има ли някакъв лесен начин(без рут), да си ги прехвърля? Старият ми телефон е Нокиа 5700.
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно устройства с Google Android ™
|
|
Страници 1
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
Здравейте. Днес си купих СГС2 и веднага се ударих в греда. Нямам абослютно никакви контакти в телефона. Има ли някакъв лесен начин(без рут), да си ги прехвърля? Старият ми телефон е Нокиа 5700.
Слагаш СИМ картата в нокиата, влизаш в указателя маркираш всички номера и после им даваш копирай на СИМ картата. Така поне беше в една друга нокиа не помня модел.
През Bluetooth - така ще ги получаваш със снимки, email адреси, рожденни дни и т.н., а през SIM картата - само име и номер...
Май не става така, един приятел се опита да ми прати от неговата нокиа и не стана.
Благодаря много! Наистина с блутут става. Даже и снимките прехвърля!
Усещам, че ще стана редовен посетител на форума 
Привет.Някой има ли предтсва как да прехвърля контактите от Nokia E66 към Samsung Nexus S.Опитах да копирам всички контакти от Нокиата и да ги прехвъля чрез Bluetooth,но не позволява.
@new_line прехвърляй ги един по един ще стане 100%.
Най-лесния начин се оказа,да ги прехвърля на празна сим карта и от нея на nexus-a:)
Варианти много, най-вече зависи от "другия" телефон. Някои дървета нямат опции за местене на контактите.

Здравейте аз имам същия проблем с галакси с 2 съм. Интересува ме пращането по блутут понеже и двата телефона са кодирани от сони К800 към галакси с 2 ги праща в някв формат vcf някой ще може ли да помогне по нататък кво се прави
Влизаш в Contacts - там трябва из менютата да има Import from SD card и намираш файла. Телефона сам ще се оправи после.

Не знам до колко е коректно да препращам към други форуми?
http://www.ipmart-bg.com/archive/index.php/t-31985.html
П.с. Ако противоречи на правилата - няма проблем мнението ми да се изтрите
През PC Suite експорт към CSV и след това импорт през gmail.
Отнема не повече от 2 минути 
Здравейте аз имам същия проблем с галакси с 2 съм. Интересува ме пращането по блутут понеже и двата телефона са кодирани от сони К800 към галакси с 2 ги праща в някв формат vcf някой ще може ли да помогне по нататък кво се прави
На K800 правиш това:
Меню > Контакти > "заставаш" над който и да е контакт и щракаш Още > Опции > Разширени > Изпр. всички конт. > Чрез Bluetooth
На Galaxy S2 правиш следното:
Настройки > Мрежа и безжична връзка > Настройки на Bluetooth > Видим
В момента, когато прехвърлянето започне - ще получаваш директно контактите в телефонния указател без нужда да щракаш каквото и да е по телефона!
При мен имаше проблем с кирилицата на някои контакти, но после си ги редактирах от телефона както трябва.
На мен от SE w710 ми прехвърля в vcf формат само контактите които са със снимка, махнах им снимките и прехвърли и тях без проблем.
Страници 1
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
|
Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD, хостинг от HOST BULGARIA, таблети, Buy cheap android cell phone on DHgate.com Currently installed 8 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB. |