Тема: Оторизирани сервизи на Сони Ериксон в България.
Болката ми е следната. Преди 4 месеца намокрих зверски Х10i. Моментално го отворих и подсуших със сешоар и спирт. Телефона тръгна,но осветлението беше едва доловимо. Помислих захранващия чип. Занесох го на сервиз (при този човек ходя от 5 години, ако имам проблем и му имам пълно доверие) по неговите думи го е почистел много добре от окис с ултра звук и трябва добре да се загледа техник под микроскоп за да разбере,че е мокрен. Сменил е някакви елементи по телефона + микрофончето. Цитирам думите на техника "Пускам телефона светва дисплея, показа се ярко логото на Сони Ериксон и след 3-4 секунди осветлението отказа". Проверявал е 2 пъти целия телефон всички спойки,елементи,чипове,захранване - работи. После мисли,че нещо дисплея се е прецакал. Намери друга Х10 свали и дисплея сложи го на моя - не светва. Слага моя дисплея на другия телефон каза, че светнал. Човека каза, че е нещо много малко (като повреда) но не може да го разбере от къде идва проблема. Вече 2-пъти по месец стой телефона при него без особен напредък. И на мен ми писна и на него също. Телефона е купуван от Мтел, там ли да го занеса? Така ме е яд, телефона съм го гледал като учите си. На 10 месеца е,а няма и елементарна драскотина. Вече съм склонен да го пратя в друг град само и само да го оправят. След малко ще ходя да го взема вече, но къде да го занеса вече?
Последно редактирано от AC Milan 1899 (29 Sep 2011 08:10:32)