1   up Сподели тази тема:    

Тема: Оторизирани сервизи на Сони Ериксон в България.

Болката ми е следната. Преди 4 месеца намокрих зверски Х10i. Моментално го отворих и подсуших със сешоар и спирт. Телефона тръгна,но осветлението беше едва доловимо. Помислих захранващия чип. Занесох го на сервиз (при този човек ходя от 5 години, ако имам проблем и му имам пълно доверие) по неговите думи го е почистел много добре от окис с ултра звук и трябва добре да се загледа техник под микроскоп за да разбере,че е мокрен. Сменил е някакви елементи по телефона + микрофончето. Цитирам думите на техника "Пускам телефона светва дисплея, показа се ярко логото на Сони Ериксон и след 3-4 секунди осветлението отказа". Проверявал е 2 пъти целия телефон всички спойки,елементи,чипове,захранване - работи. После мисли,че нещо дисплея се е прецакал. Намери друга Х10 свали и дисплея сложи го на моя - не светва. Слага моя дисплея на другия телефон каза, че светнал. Човека каза, че е нещо много малко (като повреда) но не може да го разбере от къде идва проблема. Вече 2-пъти по месец стой телефона при него без особен напредък. И на мен ми писна и на него също. Телефона е купуван от Мтел, там ли да го занеса? Така ме е яд, телефона съм го гледал като учите си. На 10 месеца е,а няма и елементарна драскотина. Вече съм склонен да го пратя в друг град само и само да го оправят. След малко ще ходя да го взема вече, но къде да го занеса вече?

Последно редактирано от AC Milan 1899 (29 Sep 2011 09:10:32)

+   up

Android Реклами

2   up

Re: Оторизирани сервизи на Сони Ериксон в България.

Ми носи го на Ментел. Ако мине - мине. Ако не мисли за нов телефон. Тия неща са така - стигне ли до сервиз го пиши бегал. сервизите в бг не са на ниво

3   up

Re: Оторизирани сервизи на Сони Ериксон в България.

Съжелявам,в България няма оторозиран сервиз на тая фирма.Те нямат тук официални сервизи.Изобщо,за СЕ сме индиректна страна-вкарват им се смартфоните,имат сайт на БГ език...и до там.
До Гърция ли беше,къде..не май по-далеч,но в тая част на европа имат само на 1-2 места,и май беше по-далеч от гърция.Поне това е,което ми каза поддръжакта им,когато исках да пращам етлефон при тях.Даже кол ценръра им е в Атина,но работят българи в него(и други де).
Ако си склонен телефона ти да попътува я до европа,я до няоя друга част на европа...
Другия вариант-на мтел,ако не мине номера си плащаш за ремонта.

"Повярвай,че всичко,което можеш да си представиш,може да направиш истина".
Alcatel OneTouch Idol Mini , Nokia Asha 201

4   up

Re: Оторизирани сервизи на Сони Ериксон в България.

Че ще палщам то е ясно,но няма значение колко ще е ремонта. Само телефона да се оправи.

Последно редактирано от AC Milan 1899 (30 Sep 2011 08:04:23)

5   up

Re: Оторизирани сервизи на Сони Ериксон в България.

AC Milan 1899 написа:

Че ще палщам то е ясно,но няма значение колко ще е ремонта. Само телефона да се оправи.

Колега не се занимавай с Мтел защото има да чакаш освен много време и много вероятно да го прецакат още повече. Имай в предвид че телефона ти е отварян от неоторизиран сервиз, т.е. те ще разберат че преди тях някой е пипал. Ако искаш предлагам ти следния вариант. Аз работя е Германос и там сщо предлагаме извънгаранционни услуги. Ако си от София ела на площад Славейков точно на раковска и графа на ъгъла. Ако ли не отиваш в който и да е наш офис и им казваш така. Проблема е такъв и такъв те го пращат колко време ще се бави не се знае но срока е 30 дни. Ако ремонта е до 40 лв го оправят и го връщат ти си плащаш и си в джаза, но ако е над 40 лв ти се обаждат и те питат искаш ли да се оправи или не. Ако е не го връщаи и ти си плащаш транспортните разходи. ( 30лв. ) И третия вариант е да кажат че не може да се оправи.
Надявам се че съм бил полезен.
Успех

SONY XPERIA Z

6   up

Re: Оторизирани сервизи на Сони Ериксон в България.

Изобщо не разчитай не Мтел , аз имах W910 и му се прецака слота за карта беше в гаранция, не съм го отварял , занесох го , дадоха ми оборотен и след 3-седмици отивам да проверя и какво отпаднала гаранция защото аз съм го повредил. После в частен сервиз за 60-лв. ми го оправиха а от Мтел серзива ми останаха белези по телефона дето са го отваряли (беше много запазен)и трябваше да направя рекламация защо ми го връщат така ама ... не го взех аз след ``ремонта им``

Samsung GS3 /  Sony j70

7   up

Re: Оторизирани сервизи на Сони Ериксон в България.

donbesni

Занесох телефона в Мтел на 30.09.11 в 11:30 часа в 15:00 ми званнаха да го взема и казаха,че не подляжал на ремонт...или не им се занимава. Само ми взеха парите. Donbesni  От няколко дни съм в София. На идея си нямам къде се намира това. Бачкам в кв. Хладилника. Х10 е в мен. Как да се разберем нещо? Пиши на лични ако ти се занимава.