1   up

Тема: Предложения и препоръки

Имам едно козметично предложение към форума/сайта. :-)
Според мен вече не е правилно форума да бъде озаглавен "Android HTC G1 Форум", тъй като навлизат и теми за различни от този модел телефони. За момента само Magic и Hero. Но до края на годината ... кой знае още колко.
Какво е вашето мнение?

Thumbs up

2   up

Re: Предложения и препоръки

домейна е androidbg.com ... това май е показателно за отношението на сайта.

3   up

Колеги и най- вече Админ, предлагам Ви да бъде отворен раздел където да се публикуват мнения, новини, скрииншотове и т.н. за интересни игри. На мен лично не са ми страст, но това са приложенията, които демонстрират пълният потенциал на Андроид. Напоследък в маркета се появиха интересни предложения като Армадило Рол, айДракула, Хиперспейс и т.н.

Последно редактирано от mirox3m (2009-08-14 12:12:34)

Един от първите пълноценни автомобилни компютри в Европа: http://www.carstereo.com/installs/photo … leryid=609
http://showyoursound.nl/Public/Showcase … sp?Id=1097

Thumbs up

4   up

Определено би било добре, ако има такъв сектор. Така въпросите около игрите ще може да се съсредоточат там и ще е по-лесно и за новите юзери.

X10
R2BA026

Thumbs up

5   up

Определено и аз го искам...  cool

Kelis - Acapella

Thumbs up +1

6   up

Виждам има промяна :-)

Thumbs up

7   up

Щом казвате че трябва, значи отваряме smile Може би в бъдеще приложенията ще трябва да се изнесат като отделна категория с подфоруми (както направихме с "Телефони"), но засега игри ще е като самостоятелен форум.

Thumbs up

8   up

Аз се чудя дали да не разменим местата на форума и блога. Т.е. форума да излезе на първа страница като се напише www.androidbg.com. Тъй като интересните неща стават в него. Аз исках в блог секцията да има полезни статии, но май промените в Android и телефоните текат нон-стоп и само форума смогва да е в крак с времето  roll
А и аз като имам G1 и не обичам често да сменям рома (засега съм си на JF 1.51) няма как да пиша tutorials за новите неща.

Thumbs up

9   up

Мисля, че така си е добре smile Нека си имаме един главен сайт в началото. Форума си е форум.

HTC Desire

Thumbs up

10   up

много яко.. форумът се развива все повече и повече wink)

Thumbs up

11   up

Видях че вече има тема за препоръки а мислех да правя нова.... защо не увеличите максималната големина на аватарите малко овече от 60х60 и 10 кб smile

Последно редактирано от nixdorf (2009-09-21 12:52:36)

HTC MAGIC BLACK
ROM: SMOKI 0.2.4  SPL: 1.76.2007 RADIO: 6.35.08.29 [ I CAN UNLOCK ALL PERFECT SPL'S]

Thumbs up

12   up

увеличих големината двойно.

Thumbs up

13   up

Амм да попитам не съм много сигурен но все пак картинки за подписите май не работят?
ЕДИТ: Главната ми мисъл е ,че не мога да си сложа user bar...  big_smile

Последно редактирано от nixdorf (2009-10-26 23:50:37)

HTC MAGIC BLACK
ROM: SMOKI 0.2.4  SPL: 1.76.2007 RADIO: 6.35.08.29 [ I CAN UNLOCK ALL PERFECT SPL'S]

Thumbs up

14   up

Да картинките в подписите, не работят. Освен ако масово всички не искат да се активират. Ако има други желаещи да пишат тук. Аз не съм ги включвал картинките за да не става много разсейващо.

Thumbs up

15   up

В интерес на истината 95% влизам през лаптопа си, а не през телефона и та те не ми пречат... дори някой ме радват.

Kelis - Acapella

Thumbs up +1

16   up

Добре ако наистина има толкова много хора които влизат в форума през телефоните защо не се направи поддомейн нещо от сорта m.androidbg.com или нещо подобно .. аз лично също рядко влизам през телефона в форума ..  smile

HTC MAGIC BLACK

Thumbs up

17   up

и аз влизам сравнително рядко,  да се направи поддомейна е най-лесната работа, после трябва да има и някаква оптимизация и на самия форум за телефони.

I have not failed. I've just found 10000 ways that won't work.
HTC Tattoo, HTC Hero, HTC Legend, HTC Desire, HTC Magic & HTC More...

18   up

nixdorf написа:

Добре ако наистина има толкова много хора които влизат в форума през телефоните защо не се направи поддомейн нещо от сорта m.androidbg.com или нещо подобно .. аз лично също рядко влизам през телефона в форума ..  smile

+1 за идеята

Twitter @nuralt

19   up

Още някой няма ли да изрази мнение ..   big_smile Благодаря на тези които подкрепят идеята  smile

HTC MAGIC BLACK

Thumbs up

20   up

nixdorf написа:

Още някой няма ли да изрази мнение ..   big_smile Благодаря на тези които подкрепят идеята  smile

Отдавна Админа е го замислил като идея, но защо все ощ не е осъществена само той си знае. Та няма смисъл от това да му казваме да направи мобилна версия. smile

Kelis - Acapella

Thumbs up +1

21   up

доколкото си спомням PunBB имаше проблеми с мобилната версия и май този въпрос беше дискутиран някъде из форума smile

И едно предложение от мене - създаване на форум "За новобранци" в който да напишем основни теми в стил - предимства и недостатъци на руутването на телефоните, какво е ром, spl и прочае, за да не се набюдават въроси от сорта "а бе кво е ром" или "какво е root" smile

Последно редактирано от black`d3vil (2009-10-31 15:12:41)

22   up

Здравейте, това за новобранците е чудесна идея . .преди да задават въпроси да минат през "задължителното единично обучение" и  тогава да се вайкат из темите....
    На мен например ми беше много увлекателно четиво подробното превеждане на Деси и Милена из дебрите на Геройските настройки...във темата "....първи стъпки със HTC Hero...", беше почти като във Биг брадър, пък и без да питам допълнително научих много полезни неща.... които сега съм готов да предавам на следващите... smile

Ние работим бързо, евтино, качествено - вие си изберете едно от трите!

23   up

В момента се прави Wiki, още е непълно, но лека полека ще стане - http://www.androidbg.com/wiki/

24   up

А аз исках да питам-не може ли да се направи бутон up,който да те препраща най-горе на страницата,защото ми е доста неудобно като влизам през телефона да се катеря до горе.

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

25   up

Не намерих подобна тема и за да не правя нова искам да попитам какво е User Karma ?

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up +1