326   up Сподели тази тема:    

Re: Star A2000

Влез в управление на приложенията (Manage Applications),намери маркета и му изтрий запазените настройки.После опитай да влезеш с акаунта си - може би ще започне да тегли...

HTC One X S720E - Black 32GB | Skype | GSM | OPPO България

+   up

Android Реклами

327   up

Re: Star A2000

По-долу съм ти отговорил с удебелен шрифт.

NoFeArr написа:

Здравейте! Реших да си взимам нов телефон, и се спрях на Privileg SM2 (Star A2000) , но възникнаха няколко въпроса.Надявам се някой от вас да ми даде информация.
1) Първият въпрос е относно процесора (MTK6516  416MHz + допълнителен процесор 208MHz) от тази информация която е на официалния сайт на привилег, да разбирам ли, че двата процесора работят заедно и общата честота на процесора става 624MHz или процесора си е просто 416MHz  а тези 208MHz  са не реални?
Тези 200 мегахеца са реални,  но са резервирани само за разговори. За нищо не можеш да ги ползваш.
2)Като цяло с този процесор и RAM  как се държи телефона, забива ли, насичат ли игрите, сърфирането в интернет как е ?
Сърфирането в нета е прилично с Опера Мини. Игри не играя, така че не мога да кажа. Но не трябва да очакваш чудеса, тъй като при боравене с менютата на телефона все пак има момент на "замисляне" преди да отвори някое меню или прозорец. Относно забиване, на мен ми се случва веднъж на 1-2 седмици да забие Андроида и да се саморестартира.
3)Тъй като не откривам информация, телефона има ли Мултитъч ?
Дисплеят не е капацитивен, а резисторен, т.е. няма мултитъч.
4) Видях тук в тази тема, че българският език не е вграден в телефона, но в сайта на привилег пише БГ меню - опция, дали има такава опция или всичко е мираж ?
В китайската версия на телефона А2000 (която тук се обсъжда) няма БГ език. Но практиката на Пливилега е да му слагат допълнително, така че съм почти сигурен, че и на този са му сложили. Все пак в магазина го разгледай и ще разбереш на място.
5) Колко време издържа батерията при нормално ползване, без много сърфиране в интернет и без много игрички ?
На мен при немалко говорене и тук-таме сърфиране (да видя времето, мейл, ...) издържа 3 дни.
6) Навигационните програми (IGO, Garmin  и т.н.) работят ли на този телефон без да насича навигацията?
Igo тънка версия работи прилично без насичане и се държи адекватно спрямо пътната обстановка.
7) При разговори има ли проблем, чува ли се добре отсрещният и той вас чува ли ви добре?
Разговорите са много добре като чуваемост (аз и отстреща). С хендсфрито звукът е тих, но това мисля, че може да се оправи с инженерното меню, но не ми се пипа там, защото така или иначе не го ползвам.
8) Има ли проблеми при работа с карти на Глобул и Мтел?
Телефонът е отключен, т.е. няма проблем с кои да е СИМ карти (Мтел, Глобул, Вива, Боб...).
Предварително благодаря много на отговорилите! Ще се радвам някой да ми помогне с тези въпроси, защото това ми е първият китайски телефон, чувал съм какво ли не за тях и добро и лошо, сега харесах този и се надявам да ми помогнете с не ясните неща, а и също така ми е първият телефон с андроид.   storstark

328   up

Re: Star A2000

vorbis   Благодаря за отговорите, аз за сега май се разколебах да взимам този телефон. Сега се насочих към  Prestigio MultiPhone 4040 duo. Благодаря още веднъж за отделеното време.  storstark

329   up

Re: Star A2000

с кой браузер може да се гледа vbox7?

330   up

Re: Star A2000

NoFeArr написа:

vorbis   Благодаря за отговорите, аз за сега май се разколебах да взимам този телефон. Сега се насочих към  Prestigio MultiPhone 4040 duo. Благодаря още веднъж за отделеното време.  storstark

Правилно си се ориентирал. Не се занимавай с марката Привилег. Привилег са все още със старите и бавни процесори, лоши диплеи и т.н. Престижиото е с много по добър процесор. Ще имаш флаш и т.н.

331   up

Re: Star A2000

Колеги, отдавна бях забелязал, че часовникът на моя А2000 изостава с минутка за денонощие. Така се събира повече от 5 минути изоставане за седмица, което не е никак приятно. Някой има ли идея как може да се реши този проблем?

P.S. Със стандартния РОМ съм. Не съм го сменял и прочие манипулации. Единствено съм забързал телефона.
Весела Коледа и Честита Нова Година, на тези които оцелеят след утрешния край на света!  christmas  big_smile

EDIT: Проблемът го реших като сложих Clocksync от Маркета. Настроих го да синхронизира часа при всяко влизане в нета чрез WiFi. Така че вече положението е 6 точки!

Последно редактирано от vorbis (30 Dec 2012 00:41:04)

332   up

Re: Star A2000

здравеите като включа телевизията тръгва картината ама няма звук какво да направя телефона ми е star A2000

333   up

Re: Star A2000

Здравей cskathebest ! Трябва да избереш локация - източна европа.Зареждаш Тв ; настройки ; изборна локация ; източна европа и си ти  storstark Моят е STAR A3000 , но до колкото знам са сходни като цяло wink

Последно редактирано от zagorka_73 (14 Jan 2013 22:49:44)

334   up

Re: Star A2000

Здравейте колеги "китайци"  wink чета ви отдавна и се оправях с всичко до сега : навигация - 6 , Тв - 6 , писане на Бг - 6 , но от скоро около 10-тина дни не ми тръгва скайпа версия лайт бета  sad изписва  ми : Failed to connect to Skype server ако някой знае какъв е проблема и решението ще съм благодарен !!!

335   up

Re: Star A2000

Майкрософт са спрели поддръжката на Skype Lite сървърите от Нова Година насам за това

Последно редактирано от Forsi (15 Jan 2013 13:29:01)

Allview P5 Quad, stock Android 4.2.1 Отзиви тук!

336   up

Re: Star A2000

Еми за чат остава да се ползва Imo messenger където може да си добавяте акаунта на вашият Скайп.  christmas

HTC One X S720E - Black 32GB | Skype | GSM | OPPO България

337   up

Re: Star A2000

Здравейте ! Имам следният проблем : имам "китаец" СТАР А3000 всичко си е ок само , че от скоро не ми харесва Мтелската карта sad с виваком нямам проблем : разрешава изходящо набиране когато си иска , изписва ми call ended , смехих си СИМ картата с нова пак на Мтел и отново същият проблем sad , ако някой го е изпитал на гърба си моля нека да пише !!!
             предварително благодаря !!!

Последно редактирано от zagorka_73 (14 Feb 2013 02:00:36)

338   up

Re: Star A2000

Нека се съберем всички и харесаме страницата на Star A2000 - Privileg SM2 Bulgaria във Facebook ! - http://www.facebook.com/StarA2000PrivilegSm2Bulgaria

HTC One X S720E - Black 32GB | Skype | GSM | OPPO България

339   up

Re: Star A2000

а аз да ви кажа какъв стрнен проблем имам.качих си приложението "BGCN.TV",с което да си гледам телевизия на китаеца.качих го от вкъщи,стартирах го,работят перфектно всички програми които са заложени в приложението.отива на работата,там има един рутер който аз съм го конфигурирал,ядец бате,приложението изобщо не иска да зацепи.идва колегата ми,който всъщтност ме зариби с тая джаджа,пуска неговата експерия и рабити перфектно.помислих си че нещо моето приложение се е прецакало,но реших първо да го проверя за последно в нас.отново изненада,рабаботи перфектно както на колегата,разликата е само в рутерите-в нас е TP-link 154mb,а в службата netgear 54mb.дали в това е проблема или си е от самия китаец,защото пък колегата ми няма никакви пробем.
някой ако се сеща за нещо да сподели ако обича,ще съм му много благодарен ако не здраве да е storstark

340   up

Re: Star A2000

При мен имах проблем с рутер TP-Link.Много време мина докато разбера че всичко беше от настройките на рутера.Специално за WIFI-то ми беше проблема.С телефона се връзваше интернета на секундата щом го пусна а на лаптопа ми винаги не искаше.Оказа се че настройките на една опция са били на автоматично оставено на канал 13  а като го смъкнах на първи канал вече проблема изчезна.

Ето и къде се намира:

SPOILER Покажи
http://i46.tinypic.com/2wfvebs.jpg

Последно редактирано от fancyfree (22 Feb 2013 19:35:00)

HTC One X S720E - Black 32GB | Skype | GSM | OPPO България

341   up

Re: Star A2000

не,не е от канала на рутера,пробвах на друг,все същата работа,за мен е голяма загадка обаче

342   up

Re: Star A2000

Сега с тази цифровизация ще можем ли да си гледаме тв

343   up

Re: Star A2000

Ако питаш за ефирна телевизия, от 1 септември спира аналоговата ефирна ТВ, а въпросното смартфонче има само аналогов тунер. Така че, отговорът е, че няма да можеш да гледаш ефирна цифрова ТВ.

Последно редактирано от vorbis (06 Mar 2013 10:06:34)

344   up

Re: Star A2000

хора, нито едно Igo Primo не иска да ми се инсталира, което и да сложа все ми казва че нещо липсва( всеки път различни папки ии файлове)
мисля си, че нещо аз не правя както трябва?
значи единия начин, по който го инсталирам, е както е описано в торента тук:
http://www.zamunda.net/details.php?id=335240&hit=1
тогава тръгва до появата на Аудито в началото, пита ме иска ли да споделям там някакви файлови дневници и забива там.
втория начин е както е описал FancyFree няколко страници назад: копвам папката IGO в картата памет, инсталирам .apk файла и ми изписва, че липсва някакъв файл или папка
Какво не правя както трябва?  sad

345   up

Re: Star A2000

iGO 8 и iGO Primo имат доста разлики.Ако използваш архива за iGO 8 е нормално да не тръгне Primo-то.Имат разлики във лицензите и куп други файлове.Защо не използваш файловете от този форум Цък Такива изпълнения от замунда е нормално да не работят.

HTC One X S720E - Black 32GB | Skype | GSM | OPPO България

346   up

Re: Star A2000

Здравейте!Купих си вчера една реплика на iphone 4 - tphone t7000 му е марката.Имам проблем с камерата,когато я включа ми изписва модулът на камерата не е готов? и за видеото същата работа.. имате ли представа мога ли да го оправя.. един приятел ми каза,че някаква програма трябвало? И да попитам също,понеже е без андроид уж поддържа java , но като се пробвам да сваля скайп и до там.. забива ми на инсталацията и край.. съвет? Предполагам не мога да си кача вайбър?Ще съм благодарна,ако помогнете  storstark

347   up

Re: Star A2000

Тук темата е за съвсем друг телефон! Тази реплика щом няма андроид едва ли поддържа skype.Колкото до камерата проблема е в софтуера,върнете го обратно и да ви го заменят с друг телефон...

HTC One X S720E - Black 32GB | Skype | GSM | OPPO България

348   up

Re: Star A2000

Има ли начин да се инсталира Android 4?

349   up

Re: Star A2000

Телефона е с достатъчно слаб процесор и памет за да поддържа Аднроид 4 ...

HTC One X S720E - Black 32GB | Skype | GSM | OPPO България

350   up

Re: Star A2000

проблем неиска да зарежда батерията.  дали може проблема да е от някое приложение за самата батерия или нещо се е прецакало а телефона си работи без проблем