Re: Над 2000 модела калъфи,протектори,стойки за таблети и телефони. 4 реални магазина в София и Пловдив!Друго е да пробваш=>
Ново:
Калъф за Motorola Xoom
0884871411, 0879899676, 0892220313, skype: modatel.eu
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно устройства с Google Android ™
|
|
Android Форум » Търся / Предлагам » Андроид устройства и аксесоари » Над 2000 модела калъфи,протектори,стойки за таблети и телефони. 4 реални магазина в София и Пловдив!Друго е да пробваш=>
Страници Предишен 1 … 6 7 8 9 10 … 21 Следващ
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
Ново:
Калъф за Motorola Xoom
Колега, търся си калъф за Acer Iconia tab A 500 , както и предпазно фолио за екрана.Да ти се намира нещо?
До няколко дена пристигат протекторите. Калъфи все още не се призвеждат в нито един от петте заводи от които внасяме.
Калъфи за Motorola Atrix - 5вида
Колега можеш ли да ми предложиш нещо за Сони Ериксон х8? email: ivailo.ivanov89@gmail.com
ново:
кaлъфи и протектори за Е900
Hoво:
калъфи за HTC Desire Z
Интересувам се от стойка за кола за Galaxy tab 10.1
Калъф за HTC Sensation?
Последно редактирано от momchilmax (06 Jul 2011 11:32:46)
Имаш ли клавитури за таблет 10 инча??
Няма клавиатури, съжалявам
Поставка / стойка за автомобил - УНИВЕРСАЛНА за таблет, GPS, TV
Универсална стойка за автомобил, за таблети, GPS, ТV, и всякакви други устройства с размери, съгласувани с параметрите и.
Задържащия механизъм е с плавна механика, която се настройва за размери от 145мм до 255мм. Дебелината също може да се регулира до 30мм.
Възможност за ползване на бюро, мебели, прозорци и всякакви други гладки повърхности.
Четири точково захващане, с умекотени зони, включително и 1 за гърба на устройството.
Подсилен вариант с перфектна устойчивост и стабилност.
Възможност за триизмерно, 100% завъртане до 360 градуса.
Изработена от високачествена пластмаса.
Качествен елемент за вакуумно залепване към стъкло.
можеш ли да ми покажеш снимки на всички продукти, които имаш за Xperia X8. Интересува ме от какво качество са протекторите, както и какъв цвят са ТПУ калъфчетата и какви още видове калъфчета предлагате 
Ако може да ми покажеш/кажеш какво имаш за 7 инчови таблети. Може и на лично.
alabalaportokala написа:Абе брат к`ви са тея 18 лева , 22 лева тея неща в ebay.com са по 1 долар.
протекторите 3 броя са по 1 долар коженият калъф е 1 долар.(при това с free shiping за който и да е от артикулите)Да, прав си!
То и млякото от кравата на село е по 30 стотинки литъра, ама в магазина, макар и разредено и с консерванти е почти 2 лева![]()
![]()
Сега сериозно!
Ето някой препоръки за тези, които искат да си взимат директно от EBAY:
Колет от чужбина минава през митница. Някой ще трябва да икара ЕОРИ номер за внос. Ще трябва да се наеме митнически агент за освобождаване от митницата и да му се плати.(DHL са ефтини например, и искат за стоки до 300лв такса 30 лева . Това за изготвяне на цесията и освобождаване от ваше име, естествено на база нотариално пълномощно. Сам човек не може. Има специални формуляри с кодове и дискета. Ще трябва по банка да се изчисли и внесе ддс. За по-скъпите артикули и мито. Абе, сложичко е...
Плаща се с Paypal, който взима комисионна около 3-5% на този които получава парите. Питайте го, дали ще ви ги удържи!
Внимавайте продавача да не се окаже измамник и нищо да не прати!!!Вижте да е с голям рейтинг, фирма...нещо такова
Ако е за 1 калъф, може разходите да излезнат над 30 лева, времето загубено в бюрокрация - дни, а стоката... Ох, дано е добра, че рекламация няма...
![]()
![]()
![]()
Но ако някой иска днес да поръча и утре да му звънне куриер на Еконт на вратата и да му предложи да отвори, пробва и само ако е доволен, чак тогава да плати, аз съм на среща. Цените![]()
![]()
Моля не ми гледайте в канчето, че ще трябва да ви обяснявам и за разходите за склад, банки, брак, хапчета за нерви ...
Може ли и аз само да вмъкна едно мнение.........ако има някой който си е поръчал от Ибей калъф или каквото и да е за такива дребни суми 1 2 3 5 или 10 долара и е ходил на митница да си го освобождава аз ще му го платя лично............айде да не заблуждаваме хората с изказвания от рода на това че един калъф от 5 долара едва ли не ще му излезе 50лв,освен това всички знаем че за стоки поръчани от страни членки на ЕС не се плаща мито или други такси ! Другото нещо е относно продавачите.....все пак ако един продавач има рейтинг 99.9 % при примерно 5000 продажби едва ли е измамник ??? Рекламаций има и мога да кажа от личен опит че продавачите там са в пъти по-коректни от нашите,тъй като един негативен feedback ще му навреди много повече от колкото да ти замени продукта или да върне сумата (Не веднъж са ми възстановявали парите,заради неполучена стока или рекламация) Няма лошо да ги купуваш и препродаваш,но недей едва ли не да се изкарваш мъченик цитирам "че ще трябва да ви обяснявам и за разходите за склад, банки, брак, хапчета за нерви ..."
Ново :
Протектори за екран за Acer Iconia Tab A500 10"
Поставка / стойка за автомобил - УНИВЕРСАЛНА за таблет, GPS, TV
Универсална стойка за автомобил, за таблети, GPS, ТV, и всякакви други устройства с размери, съгласувани с параметрите и.
Задържащия механизъм е с плавна механика, която се настройва за размери от 145мм до 255мм. Дебелината също може да се регулира до 30мм.Възможност за ползване на бюро, мебели, прозорци и всякакви други гладки повърхности.
Четири точково захващане, с умекотени зони, включително и 1 за гърба на устройството.
Подсилен вариант с перфектна устойчивост и стабилност.
Възможност за триизмерно, 100% завъртане до 360 градуса.Изработена от високачествена пластмаса.
Качествен елемент за вакуумно залепване към стъкло.
каква му е цената
В момента стойките са на 26лв
Ново:
кожени калъфи за HTC Sensation 4 вида 20лв-30лв
Последно редактирано от myon (07 Aug 2011 07:00:23)
Ново:
Калъфи за Acer Iconia Tab A500 и w500
Ново :
калъфи за Sony Ericsson Play
Ново:
Калъфи за Samsung I9003 Galaxy SL
Здравей ,може ли да ми пуснеш на лична или тук какво имаш за HTC Incredible S

Здравей ,може ли да ми пуснеш на лична или тук какво имаш за HTC Incredible S
Изпратени 10 вида артикули за Incredible S с цени на емайла.
Здравейте,
търся калъф за Asus eee Pad Transfomer.
Някакви предложения?
|
Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD, хостинг от HOST BULGARIA, таблети, Buy cheap android cell phone on DHgate.com Currently installed 8 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB. |