Re: Инсталиране и използване на сертификати
А тези телефони които не поддържат Firefox 4 (HTC Legend) има ли някакъв вариант за импортиране на сертификати.
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно устройства с Google Android ™
|
|
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
А тези телефони които не поддържат Firefox 4 (HTC Legend) има ли някакъв вариант за импортиране на сертификати.
Здравейте!Тъй като имам намерение да си купувам Prestigio 7100c ме интересува ще мога ли да импортна сертификат с разширение *.p12 ? Също така да попитам варианти за някакъв интернет през оператор има ли ?Благодаря 
Здравейте!Тъй като имам намерение да си купувам Prestigio 7100c ме интересува ще мога ли да импортна сертификат с разширение *.p12 ? Също така да попитам варианти за някакъв интернет през оператор има ли ?Благодаря
При мен след инсталиране на Firefox 9 beta и след стартиране на устройството на програмата не се появяват папките
/data/data/org.mozilla.firefox/files/mozilla/<случайно число>.default/cert9.db
/data/data/org.mozilla.firefox/files/mozilla/<случайно число>.default/key4.db
някой може ли да каже дали се е справил с подобен проблем?
Устройството е Aser Iconia A501 ъпдейтнат до 3.2.
При мен след инсталиране на Firefox 9 beta и след стартиране на устройството на програмата не се появяват папките
Устройството е Aser Iconia A501 ъпдейтнат до 3.2.
И при мен не се появяват такива папки на Самсунг ноут???
някакви идеи???
gorang написа:При мен след инсталиране на Firefox 9 beta и след стартиране на устройството на програмата не се появяват папките
Устройството е Aser Iconia A501 ъпдейтнат до 3.2.И при мен не се появяват такива папки на Самсунг ноут???
някакви идеи???
и при мен е така motorola xoom
help!!!
Папката в която се намират двата файла е друга за HTC Explorer A310
\Android\data\org.mozilla.firefox\files\mozilla\******.default
След преработването на двата файла всичко си тръгна. Друга особеност ! След експорт от ИЕ на клиентските сертификати излизат с разширение PFX. Просто ги преименувайте на P12 за да тръгнат нещата. Линка за помощната програма NSS_Tools_x86_from_NSS_3.12.7 Tools.zip не работи , но като се потърси другаде го има ! Успех с разплащанията през андроид. Аз лично закачих два сертификата , на e-pay и на Fibank. Иначе мозилата не мисля да я ползвам за други цели на телефона.
Колеги, малко лаишки въпрос, ама трябва ли да е руутнат апарата за да се видят тези файлове, или някой файлов менажер може да ги види и 'стоково'?
Аз все още немога да направя маневрата на моя Legend 
При мен не се вижда нищо в директориите (само поддиректория download), та затова си мисля, че има някаква хватка...
Другото странно е, че самите сертификати ги вкарах в телефона през неговото си меню, но явно броузърите не се интересуват от това има ли инсталирани сертификати в телефона... 
Колеги, малко лаишки въпрос, ама трябва ли да е руутнат апарата за да се видят тези файлове, или някой файлов менажер може да ги види и 'стоково'?
Не се налага руутване!
Здравейте и от мен.
Аз използвам HTC ONE S с Андроид 4.0 и нямам никъкъв проблем да си импортна личния сертификат на epay във вградения браузер на телефона.Просто го импортвам от Mozilaта на ПЦто някъде в памета на телефона.....след което нямам проблем да отварям epay.Незнам на какво се дължи това.....но ми се видя доста лесно и се справих сам без да бях намерил тази тема.Може би вградения браузер на Андроид 4.0 има функция за по-лесно импортване и разпознаване на е-сертификати.
Не знам - при мен на Samsung Galaxy Tab 2 все още не тръгва...
Браузъра казва - няма сертификат.. А сертификата е импортнат в таблета..
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
|
Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD, хостинг от HOST BULGARIA, таблети, Buy cheap android cell phone on DHgate.com Currently installed 8 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB. |