chezz написа:Здравейте, взех си телефончето, доволен съм от него. Точно това което очаквах, нямам забележки.
Но ... за да не е всичко идеално, забелязах че в единият си ъгъл дисплеят стои като "отлепен" от тялото. Не е болка за умиране, доста хора не биха го и забелязали. Но мисля че след като може да се набута тънък лист, ще почне да пуска прах.
Та въпросът ми е дали някои може да предложи някакво решение, без разходка до сервиз?
С едно силиконово гел калъфче мисля, че ще е алтернатива, за да не влиза прах, но първо виж на място в магазина, мери го и си направи сам преценка.
chokoooo написа:Разбрах че е вградена в капака.Питам защото имам проблем с обхвата . не е от СИМ картата ами от този капак отзад които е за батерията.Значи когато започна да провеждам разговор и съм на по затънтено място обхвата пада до една чертичка или две иии разговора или прекъсва нацяло или насича и нищо не ми разбират.Като се мръдна на по добро място всичко е идеално.Отворих този капак и там има две крачета на едното под лупа гледано има дупчица а другото е бая изтъркано и черно ,тааа може ли от това да ми е проблема.Направих малка интервенция сложих малко калай но тази дупчица не можах да я запълня тъй като се стопява пластмасата отдолу и трябва бързо да махам поялника.Като че ли има подобрение-маааалко.
Опита ли да почистиш това краче, което е черно. (Най- добре става със спрей за почистване, но можеш да опиташ и с бял лист хартия и да го изтъркаш внимателно с него). Да не се е окислило и зацапало и да не прави добър контакт, и това да е причината за слабия обхват. Също провери връзката му с тези под капака(на самото тяло на телефона) дали не е нещо повредено или деформирано, или зацапано и пак да не прави добър контакт.
Последно редактирано от EiO (24 Feb 2012 16:54:55)
HTC Desire S, Android
2.3.5 Stock, Sense 3.0