Тема: Видео ревюта на програми от 359gsm.com
Здравейте ![]()
Тук мисля да ви показвам ревюта на програмки, които колегите от www.359gsm.com правят.
Може някои да са разглеждали сайта им, но мисля няма да е излишно в тази тема да събираме накуп всички ревюта. А и съгласете се, че за една програма може много повече да се разбере от едно кратко клипче показващо в най-общи линии за какво е, как се работи с нея и т.н.
Освен коментари за тестваните програми тук добре дошли са и предложения за такива, които досега не са били разглеждани (за да ги покажем в бъдеще).
Тези дни и аз ще направя няколко ревюта и ще ги качим на сайта.
Последно само да добавя - ясно, че някои от програмите са доста стари, отдавна им е минало времето и сигурно вече имат достойни аналози, но това е още един повод да споделите вие какво ползвате и да го покажем него
Та така... започваме:
1. Qik
2. Tunewiki
3. SMS Scheduler
4. Here I Am
5. Foxy Editor Lite
6. Any Soft Keyboard
7. Meebo IM
8. La Tour Eiffel
9. Sky Map
10. nswPlayer
11. Metal Detector
12. Sweeter Home
13. YouTube Downloader и Meridian Video Player
14. Discover
15. aHome Lite за T-Mobile G1
16. Sticky
17. Comeks
18. AndroidContats и Phonebook
19. PicSay
20. Gmote
П.С. Можете да разгледате и ревюта на игри ТУК
П.С. 2 И двете теми ги направих само и единствено с цел да бъдат полезни на потребителите във форума (още повече на новите), а не с цел реклама. Това, че споменавам сайта и линковете са директно към него е само защото все пак хората там са правили клипчетата и трябва да им се отдаде заслуженото ![]()