1   up Сподели тази тема:    

Тема: Мнението ви за Sony Xperia miro

Кажете си мнението, ако може за сони експерия миро ,защото мисля да си го взимам. Ако можете разбира се препоръчайте нещо по-добро ,но на същата цена.

HUAWEI Ascend P7

+   up

Android Реклами

2   up

Re: Мнението ви за Sony Xperia miro

За нов апарат на свободна продажба ли става въпрос и с какви пари разполагаш? Ако е така Miro въобще не е най-добрият вариант, струва си да се вземе за малко пари при преподписване на договор и нямаш опит с Андроид.

Allview P5 Quad, stock Android 4.2.1 Отзиви тук!

3   up

Re: Мнението ви за Sony Xperia miro

Ще преподписвам договор , 2 години с абонамент 9.90или 13.90 от глобул и телефона да е най много 13-14 лв на месец.Нямам опит с андроид.

П.С. За 2 години.

Последно редактирано от Kurtew (11 Nov 2012 13:22:29)

HUAWEI Ascend P7

4   up

Re: Мнението ви за Sony Xperia miro

За съжаление има много по-добри телефони за тези пари,но от Глобул не ги предлагат.За какво ще ползваш телефона?За тези пари от глобул има няколко алтернативи:Samsung Galaxy Ace,LG Optimus L5,HTC Desire C и HTC Wildfire S като според мен най-добрите предложения са Sony Xperia miro и LG Optimus L5,но с тези резолюции най-добрият избор е miro-то.

Последно редактирано от ed (11 Nov 2012 13:37:23)

5   up

Re: Мнението ви за Sony Xperia miro

Кажи ми кои са другите ,ако може.
П.С. Ще го ползвам за фейсбук, малко ютуб,нет и смс, разговори някой друго приложение и игра.

Последно редактирано от Kurtew (11 Nov 2012 13:58:31)

HUAWEI Ascend P7

6   up

Re: Мнението ви за Sony Xperia miro

Щом затова ще го ползваш аз бих ти препоръчал htc desire c защото съм с него smile Много добре се представя при сърфиране в интернет клиповете се гледат също с хубаво качество само камерата е малко слаба 5мпх без светкавица и автофокус.Аз го ползвам специално за игри и фб и ми върши работа.

Nexus 5