Re: има ли някой с офлайн навигация на тату?
Предполагам,че си я качил от маркета-влизаш пак там в my downloads и като цъкнеш на програмата ти дава uninstal,ще ет пита защо-отмяташ например,че ти трябва още място и готово.
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно телефони с Google Android
Не сте логнат. Моля влезте или се регистрирайте.
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
Предполагам,че си я качил от маркета-влизаш пак там в my downloads и като цъкнеш на програмата ти дава uninstal,ще ет пита защо-отмяташ например,че ти трябва още място и готово.
filgun, изтегли си от тук Advanced Task Manager и я унинсталирай andnav2.
П.П. А случайно да си качвал българска клавиатура на телефона си? ![]()
Последно редактирано от mentos (2010-01-02 23:06:49)
Ако е качил БГ клавиатура този надпис е заради нея....деинсталираш я ( БГ клавиатура) и се оправя!
filgun, изтегли си от тук Advanced Task Manager и я унинсталирай andnav2.
П.П. А случайно да си качвал българска клавиатура на телефона си?
Много благодаря за програмката
чрез нея стана деинсталацията голямо благодаря ![]()
Най-лесно изтривам през Астрото - става и от маркета чрез доунлауднатите програми - имат бутон ънинстал. Иначе оф лайн навигации си сложих NDRIVE и Sygic. Работят перфектно!!!
дайте гайд как се инсталва NDRIVE pls.
Има го в раздел програми - препоръчвам обаче Сиджик-а.
пробвах sigyc ама ми дава file missing.Малко помощ ако може ?
Zdr instalirax SYGIC vsichko to4no, no kato dam da tarsi lokacia mi ispisva Waiting for valid signal .Molqvi pomognete . Izvinqvam se za latinicata
Ами трябва да ти е включен gps-а и най-добре го "изведи на разходка" малко на вън,за да хване по-лесно сигнал от спътниците.
някой знае ли къде е този цифров компас на тату къде го има във всички описания на телефона
Официален компас има и това не е приложение, а самия сензор който се ориентира по магнитното поле. Инсталираш си някое приложение с компас и виждаш как се ориентира без да му трябва GPS ![]()
Здр ползвам SYGIC от 2 месеца във Франция се представи много добре но днес почна да ми дава картата на обратно на посоката на движение,ПОМОЩ ако някой знае нещо.Имам и NDRIVE но при всяка грешка на м-та не ти задава нов м-т а направо се изключва и трябва да я стартираш отново.ТАКА ЧЕ ПОМАГАЙТЕ
В общия раздел - програми - има Сиджик 10, който работи супер.
Добре де искам да задам крайна точка Верия ( Гърция ) защо не се получава, тази програмка има ли въобще карти на Гърция в това си състояние или трябва да се свалят от някъде. И ако трябва от къде и къде да се пастнат . Мерси за отговора предварително.
В общия раздел програми за андроид - има форум за Сиджик 9 - в края му е линка към всички карти, включително и на Гърция - общо 4 ГБ.
аре някой да ми го прати плс скипе anatoli123_123
Последно редактирано от Fr3ekill (2010-07-05 10:32:48)
Имам нужда от помощ
"Ментос" прекрасно е обяснил,се инсталира Сиджика,ама какъв е този Device ID ...... бре хора?
Имам нужда от помощ
![]()
"Ментос" прекрасно е обяснил,се инсталира Сиджика,ама какъв е този Device ID ...... бре хора?
Когато дадеш от програмата на регистрирай, ще ти го изпише този Device ID.
А за Ndrive пък иска SD карта, а тя си е вътре в тел. Сиджика ще го пробвам пак ![]()
Ndrive ок,ама защо няма БГ карта,някой знае ли?
Ndrive ок,ама защо няма БГ карта,някой знае ли?
Карта има,като си я закупиш срещу 40евро от сайта им,поне аз не намерих безплатна.Но Sygic 10 е по-добрия вариант,според мен,само трябва да намериш добро място,от където да я изтеглиш.На повечето места картата не тръгва.
Аз на моето Тату съм качил Сиджика, че върви по-стабилно от НДрайва и ми върши работа, а отделно от това за разходки по планините съм качил OruxMaps, Rmaps а доскоро и treckbuddy. тия последните три са много приятни защото сам си компилираш карта за офлайн ползване на нужния ти район и сам си избираш източника - аз съм си качил карти на София и планините в района от Google satelite, maplink и cyсle map .... до сега правих няколко обиколки по планините и съм хипердоволен
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация