26   up

Re: има ли някой с офлайн навигация на тату?

Предполагам,че си я качил от маркета-влизаш пак там в my downloads и като цъкнеш на програмата ти дава uninstal,ще ет пита защо-отмяташ например,че ти трябва още място и готово.

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

27   up

filgun, изтегли си от тук Advanced Task Manager и я унинсталирай andnav2.

П.П. А случайно да си качвал българска клавиатура на телефона си?  roll

Последно редактирано от mentos (2010-01-02 23:06:49)

HTC Tattoo

Thumbs up

28   up

Ако е качил БГ клавиатура този надпис е заради нея....деинсталираш я ( БГ клавиатура) и се оправя!

Thumbs up

29   up

mentos написа:

filgun, изтегли си от тук Advanced Task Manager и я унинсталирай andnav2.

П.П. А случайно да си качвал българска клавиатура на телефона си?  roll

Много благодаря за програмката wink  чрез нея стана деинсталацията голямо благодаря smile

Thumbs up

30   up

Най-лесно изтривам през Астрото - става и от маркета чрез доунлауднатите програми - имат бутон ънинстал. Иначе оф лайн навигации си сложих NDRIVE и Sygic. Работят перфектно!!!

TATTOO

Thumbs up

31   up

дайте гайд как се инсталва NDRIVE  pls.

Thumbs up

32   up

Има го в раздел програми - препоръчвам обаче Сиджик-а.

TATTOO

Thumbs up

33   up

пробвах sigyc ама ми дава file missing.Малко помощ ако може ?

Thumbs up

34   up

Zdr instalirax  SYGIC vsichko to4no, no kato dam da tarsi lokacia mi ispisva Waiting for valid signal  .Molqvi pomognete . Izvinqvam se za latinicata

Thumbs up −1

35   up

Ами трябва да ти е включен gps-а и най-добре го "изведи на разходка" малко на вън,за да хване по-лесно сигнал от спътниците.

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

36   up

makri6 написа:

някой знае ли къде е този цифров компас на тату къде го има  във всички описания на телефона  hmm

Официален компас има и това не е приложение, а самия сензор който се ориентира по магнитното поле. Инсталираш си някое приложение с компас и виждаш как се ориентира без да му трябва GPS   wink

Thumbs up

37   up

Здр ползвам  SYGIC от 2 месеца във Франция се представи много добре но днес почна да ми дава картата на обратно на посоката на движение,ПОМОЩ ако някой знае нещо.Имам и NDRIVE но при всяка грешка на м-та не ти задава нов м-т а направо се изключва и трябва да я стартираш отново.ТАКА ЧЕ ПОМАГАЙТЕ

Thumbs up

38   up

В общия раздел - програми - има Сиджик 10, който работи супер.

TATTOO

Thumbs up +1

39   up

Добре де искам да задам крайна точка Верия ( Гърция ) защо не се получава, тази програмка има ли въобще карти на Гърция в това си състояние или трябва да се свалят от някъде. И ако трябва от къде и къде да се пастнат . Мерси за отговора предварително.

Thumbs up

40   up

В общия раздел програми за андроид - има форум за Сиджик 9 - в края му е линка към всички карти, включително и на Гърция - общо 4 ГБ.

TATTOO

Thumbs up

41   up

аре някой да ми го прати плс скипе anatoli123_123

Последно редактирано от Fr3ekill (2010-07-05 10:32:48)

Thumbs up

42   up

Имам нужда от помощ sad 

"Ментос"  прекрасно е обяснил,се инсталира  Сиджика,ама какъв е този Device ID ...... бре хора?

Thumbs up

43   up

georchev написа:

Имам нужда от помощ sad 

"Ментос"  прекрасно е обяснил,се инсталира  Сиджика,ама какъв е този Device ID ...... бре хора?

Когато дадеш от програмата на регистрирай, ще ти го изпише този Device ID.

HTC Desire

Thumbs up

44   up

А за Ndrive пък иска SD карта, а тя си е вътре в тел.  Сиджика ще го пробвам пак  smile

Thumbs up

45   up

Ndrive ок,ама защо няма БГ карта,някой знае ли?

Thumbs up

46   up

georchev написа:

Ndrive ок,ама защо няма БГ карта,някой знае ли?

Карта има,като си я закупиш срещу 40евро от сайта им,поне аз не намерих безплатна.Но Sygic 10 е по-добрия вариант,според мен,само трябва да намериш добро място,от където да я изтеглиш.На повечето места картата не тръгва.

Thumbs up

47   up

Аз на моето Тату съм качил Сиджика, че върви по-стабилно от НДрайва и ми върши работа,  а отделно от това за разходки по планините съм качил OruxMaps, Rmaps  а доскоро и treckbuddy. тия последните три са много приятни защото сам си компилираш карта за офлайн ползване на нужния ти район и сам си избираш източника  - аз съм си качил карти на София и планините в района от Google satelite, maplink и cyсle map .... до сега правих няколко обиколки по планините и съм хипердоволен

The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural

Thumbs up