Re: Среща
още снимки:
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно телефони с Google Android
Не сте логнат. Моля влезте или се регистрирайте.
още снимки:
още снимки
още снимки
Неможах да дойда за жалост на тази среща поради ред причини.. Надявам се да сте прекарали хубаво и за нас!
Супер сте на снимката. Браво за начинанието
Най вероятно ще се мине на принципа на локалните срещи и една годишна за вбъдеще. Годишната обаче изисква мноооого организация ![]()
Кви са тия баджове по вас, от работа ли идвате? ![]()
Според мен, организатора ги е направил за да се знаят кой кой е
Whois is Who от AndroidBG ![]()
P.S. Подкрепям идеята на Ради - локални чат пат и една национална, но е вярно, че изисква доста организация, но пък в първия пост мисля, че съм го обобщил
:)
П.П.С. И нека стане традиция
![]()
като гледам в София и Пловдив има възможност но в другите градове много слабо ![]()
Ей, трябваше и аз да дойда и гледам нямаше да съм единствена дама
...обаче ме налегнаха неприятности по Коледа и Нова година и съвсем съм ви изпуснала края. Нищо, живи и здрави, другия път. Браво! Изглежда сте изкарали доста приятно! Много готини снимки!
Споко бе хора, пак ще се срещаме... ![]()
PS: Честит имен ден на всички Атанасовци и Атанаски!
.. а по повод локалните срещи - ако дойда до Пловдив, надявам се няма да ме изгоните..
![]()
Последно редактирано от Bubok (2010-01-18 23:45:28)
мерси за пожеланието
, а относно пловдив - заповядай
, няма да те върнем ![]()
Йееее, чудно
Като пропуснал срещата живо ме тревожи въпросът - КОГА ПАК ?! ![]()
амииии.... зависи от желаещите... ![]()
Да и аз съжалявам че не можах да дойда, дано следващата среща да успея ![]()
Предлагам.... да пробваме и да направим нова среща в близките седмици (някакво съботно-неделно). От доста време не съм ходил на боулинг тааа ако има желаещи можем покрай разискването на андроид и нашите телефони да направим 1-2 игри някъде (примерно skycity, че можем и да хапнем там).
Е,ако се разберем за скай-а и аз мога да мина-близо е до нас.
и предполагам и двамата не сте от Пловдив
(а някак си не ми се бият 300-350км. до софия и обратно
)
Това твоето си е чист мързел-какво са някакви си 300км!
На мен също доста ми се присъства на някоя от срещите но при мене е още по-лошо 360км приблизително ми е до София и обратно .. 720км кофти ТРЪПКА
![]()
Още няма новини, но се оказва, че е изключително трудно да се организират хора от цяла България
Според мен трябва да се смени подхода към срещата, ако се заформи отново такава.