1   up

Тема: samsung galaxy/spica?

Здравейте,
Обмислям покупка на един от двата модела, но нямам опит с подобни устройства (с андроид) и се чудя кой от двата е по добър - очевидните неща са камерата и по-голямата памет при galaxy а spica е с по-бърз процесор и поддържа DivX и DNSe (което не знам какво е точно). Моля, дайте мнение кой е по-добър от двата, по принцип клоня към spica заради по-ниската цена.

Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to remove.

Thumbs up

2   up

Re: samsung galaxy/spica?

Деси да се изкаже по въпроса с самсунга:) Аз съм за Spica

HTC MAGIC and Mercedes E class  = GJ !

Thumbs up

3   up

Не мога да направя сравнение,защото не съм виждала спиката на живо-на мен си ми харесва галаксито и ми е удобно,предполагам ,че спиката няма да има много минуси-паметта е важна,но камерата не е толкова добра на галакси,така че разликата няма да е кой знае каква.От друга старна липсата на Divx се компенсира с конвертиране на филмите,което не е кой знае какво,а и с тази батерия телефона не е точно за филми.Не знам какво да кажа просто-отиваш разглеждаш и двата и който ти допадне повече-той.А...щях да забравая-на спика му обещават ъпдейт до 2,0 или поне така четох-това също може да е от значение,въпреки,че сигурно този ъпдейт ще става и за галакси,но все пак...

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

4   up

Добре, благодаря ви за мненията, ще попитам и друго - Spica има ли мултитъч и кинетично превъртане, по-бързо ли работи от Galaxy? (не се смейте не знам и Galaxy дали ги има). Ще ползвам телефона главно за забавление, т.е. приложения, Музика, филми, Игри и разговори естествено  smile

Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to remove.

Thumbs up

5   up

Здрасти, ако не си гледал може да погледнеш тези две ревюта:

http://www.phonearena.bg/htmls/Samsung- … _2310.html
http://www.phonearena.bg/htmls/Samsung- … _2235.html

мисля че са доста подробни, и ще ти стане ясно за много неща.

I have not failed. I've just found 10000 ways that won't work.
HTC Tattoo, HTC Hero, HTC Legend, HTC Desire, HTC Magic & HTC More...

6   up

Аз се сдобих преди малко с една спика. Ще я поразцъкам малко и ще споделя впечатления. Иначе в момента в мен има и една мото дроид.

X10
R2BA026

Thumbs up

7   up

offtopic
@ demenzia - страааашен аватар tongue Искам 3та част на играта... но едва ли  hmm

HTC HERO WHITE smile

Thumbs up

8   up

Да питам като си взе спиката-какъв цвят е,много ми харесва комбинацията бяло-зелено,но предполагам,че не е такъв.Между другото от къде го взе-има ли го вече в продажба,бих си го взела с удоволствие,а и без това ми трябва още един телефон.

Thumbs up

9   up

Прочетох ги, мултимедийните възможности на Spica са по-добри, батерията също а и един ъпдейт може да пооправи някой от минусите му (мултитъч) . Засега клоня още повече към него  roll  чудя се обаче дали може през wifi да се ползва навигацията, че не ми стана много ясно. И се ядосвам на лошата камера, но идеални неща няма, пък и за парите си чудеса не очаквам  big_smile

Thumbs up

10   up

Спиката е черна. Задигнах я от Samsung. wink Нямам идея дали се продава и за колко.

X10
R2BA026

Thumbs up

11   up

Е,че ако не те хванат задигни и някоя за мен де!
Намерих го на страницата на глобул,ама аз не съм им фен,та ще поизчакам да стане по-разпространен и тогава евентуално ще го взема.

Последно редактирано от dessyteneva (2010-01-24 15:40:11)

Thumbs up