Re: Търся Видео плеър
Програмката е format factory-тук я има във форума,но сега пиша през телефона,така че пуснете една търсачка.
Прескочи към съдържанието на форума
Дискусии и взаимопомощ относно телефони с Google Android
Не сте логнат. Моля влезте или се регистрирайте.
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация
Програмката е format factory-тук я има във форума,но сега пиша през телефона,така че пуснете една търсачка.
за да не те изхварля от mp4 направи следното току що го разбрах,от setings >даваш отметка на NEON Accleration и ако си ОМТМЕТНАЛ
mp4 го демаркираи и пак отмаркираи NEON след това рестартираи прогреамата и трябва да стане
![]()
смисал не трябва да имaш нищо маркирано в setings
![]()
Еми не. Така ми пише, да избера програма с която да го отвори
Добре ти откаде ги пускаш тези клипове.влизаш ли през програмата или на фаила цькаш направо.аз си влизам през програмата и от там си ги пускам
Ами незнам някой друг да сподели,дали го има същият проблем ![]()
При мен всичко си върви добре с последната версия, преди това ави не отваряше. Аз съм с Magic, и явно проблема си е само при Tattoo.
Най-накрая излезе версия на yxflash работеща на Tattoo (вече екрана не е разделен
). Току що я пробвах, качих си едно .avi ... и плеара работи супер!
Обаче е триал.
Как да я оправим да не спира на втората минута
даааа определено работи без да ми разделя екрана на две
![]()
В архива който съм дал има кейген. За да си генерирате код ... трябва да си напишете IMEI на телефона в графата "Еnter IMEI" и да кликнете на gen. ![]()
Да,но когато го въведя и дам регистед ми излиза
регистед файлед
Добре. Направих регистрацията.Но като реша да пусна нещо примерно симпъл от някое филмче тръгва 2 секунди и ме изхвърля от програмата?
Някакви идеи?
аз също имам този проблем,но мисля да изчакам още 1 месец ,да излезне офито на 2.1 после ще си рутна и телефона
за сега карам с basic
И всъщност сега какво?Няма да може да дзяпам филмчета?
Или има някакво решение?
И всъщност сега какво?Няма да може да дзяпам филмчета?
![]()
Или има някакво решение?
Защо не ги конвертираш просто в .mp4 формат ?
ами защо да трябва да го конвентирам, неможе ли просто да си сложа филмчето и да си го пусна,то ако трябва да правя всяко филмче на мп4 га ша е тя
ама какво да се прави така ще пробвам,щом няма др. начин
Прав си че малко се усложнява процеса ама при мен въпреки, че с yxflash тръгват филмите малко се разминават, така че пак си конвертирам на mp4 ![]()
На Героя върви без никакви проблеми горекачената версия, регистрирана с генератора от архива.
За да отговорите в темата, използвайте вход или регистрация