1   up

Тема: Батерията показва винаги различно колко е заредена.

Чудех се къде точно да поста темата, незнам дали е проблем или какво. smile Та зареждам си аз телефона и на статуса ми показва 64%, на locksreen пак 64% на widget-a пак толкова, но рестартирам аз телефона и прас 100% винаги е така. С около 10 различни рома и винаги е така. Дори и да няма инсталиран widget. Та защо става така и знам май няма оправия, но ми е силно интересно.

Kelis - Acapella

Thumbs up

2   up

Re: Батерията показва винаги различно колко е заредена.

Нямам логично обяснение,но си спомням,че на омнията винаги се зареждаше до 90%,а като се рестартира телефона си показваше 100%,т.е. не е единичен случай,но на какво се дължи да кажат специалистите.

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

3   up

Явно е доста нормално защото на мен ми се е случвало следното ... телефона ми е на 10% спирам го пускам го и изведнъж 40 процента и работи още доста време.... друг случей е зареждам го и след 4 часа телефона е спрял и батерията е напълно изтощена. На мен също ми е доста интересно защо се получава така от една страна ме притеснява как така ще е зареден и след 4 часа няма батерия.

HTC MAGIC BLACK
ROM: SMOKI 0.2.4  SPL: 1.76.2007 RADIO: 6.35.08.29 [ I CAN UNLOCK ALL PERFECT SPL'S]

Thumbs up

4   up

И на мен ми се възстановяват по няколко процента,когато е в покой от време на време,но чак такива фрапиращи разлики нямам,а като го рестартирам губя няколко процента,не се увеличават.

Thumbs up

5   up

Незнам аз не мога да си обясня по никакъв начин това.. и се чудя дали не е батерията или нещо от рома ( бях с Циано тогава ).

HTC MAGIC BLACK
ROM: SMOKI 0.2.4  SPL: 1.76.2007 RADIO: 6.35.08.29 [ I CAN UNLOCK ALL PERFECT SPL'S]

Thumbs up

6   up

Аз съм си с оригинален ром и пак има колебания,явно си е така,защото нали ви казвам и при уиндоуса беше нещо подобно.

Thumbs up

7   up

бързото изтощаване на батерията може да се дължи на програма , уиджет , сървиз който често се обновява и "не оставят телефона на мира"

.:|:. T-Mobile G1 .:|:. CyanogenMod 5 .:|:. Haykuro's SPL .:|:. AmonRA Recovery .:|:.  pqi 4GB SDHC Class 6 .:|:.

Thumbs up

8   up

След рестарт ми показва на сто процента а преди това на 64. smile

Kelis - Acapella

Thumbs up

9   up

В новите recovery images (поне при Хиро и Маджик) има меню "wipe battery status". Това изчиства запаметеното състояние на бетерията и съответно рома после разпознава правилният заряд.

HTC Desire

Thumbs up

10   up

И на моето G1 го има... значи ще пробвам утре пак като дойде ред за зареждане.

Kelis - Acapella

Thumbs up