1   up

Тема: Проблем с Market

Всеки път като се опитам да изтегля някое приложение от market-a ми изписва следната грешка:
The process com.google.process.gapps has stopped unexpectedly. Please try again.
при което приложението забива на downloading  и след известно време ми пише че не може да се download-не
аз съм с:
CyanogenMod-4.2.14.1
---------------------------------------
SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H
HDBOOT-1.33.0009 (SAPP10000)
CPLD-12
RADIO-3.22.20.17
May 8 2009,21:02:32

гледах в няколко форума хора с подобен проблем но нещо не ми помогнаха
пробвах с clear data на Google Apps, Gmail Storage и като последен вариант пробвах и с Wipe data
но и това не реши проблема та обръщам се към вас по можещите хелп.

Thumbs up

2   up

Re: Проблем с Market

Сложи друга версия на РОМ-а.

HTC Desire

Thumbs up

3   up

Здравейте,
Имам следния проблем. Вече си имам WiFi в къщи и се опитах да сваля и инсталирам програми от маркета.
Нещо не ми се получава обаче.
Направих следното:
1. Най напред се регистрирах (то ми предложи).
2. Избрах си програмата.
3. Натиснах "Install"
4. Уведоми ме кои ресурси на телефона ще ползва и потвърдих с "OK"
5. Излезе набързо надпис "Your item will be downloaded. Check program in notification window", т.е. да чакам да я смъкне.

Нищо не се случи обаче

После видях, че всичките се прибавят в меню "My downloads", под всяка има лента за показване на смъкнатия обем, а под лентите пише "Starting download..." и до там нищо не смъква. Да не би проблема да е, че се опитвам да тегля повече от една програма.

Къде се изтеглят самите файлове?
Как да намеря смъкнатите *.apk файлове на SD картата?

Молбата ми е да опише някой кадърно каква е последователността и къде отиват *.apk файловете.

Thumbs up

4   up

Не можеш да видиш арк-тата без руут,но можеш да пробваш да откажеш дънлоуда и пак да го пуснеш-аз съм имала този проблем 1-2 пъти и така го оправях,а също така не го претоварвай-изчаквай едното да се свали и инсталира и тогава следващото.

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

5   up

Колко време обикновено да го чакам този "Starting download..."?

Thumbs up

6   up

По принцип е малко-20-30сек най-много,явно нещо има проблем при теб,защо не си ресетнеш акаунта в маркета и да го въведеш наново.

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up