1   up

Тема: Проблем с качването на MyHero 2.0.5

Някой ще може ли да ми помогне,опитах се да си кача MyHero на моя Меджик 32B,свалих си ъпдейта,сложих го на сд-картата вкарах телефона в рековъри режим,натиснах на "apply: update.zip"..и ми излезна ето тази грешка:
E:No signature (740 files)
E:Verification failed
Installation aborted
Ако някои знае как да се справя с проблема,нека ми каже.Благодаря предварително wink

Последно редактирано от Tecktonik (2010-02-11 22:55:56)

Thumbs up

2   up

Re: Проблем с качването на MyHero 2.0.5

Преди да пробваш да сложиш MyHеro рутна ли си телефона

Thumbs up

3   up

да телефона ми е руутнат wink

Thumbs up

4   up

Tecktonik написа:

Някой ще може ли да ми помогне,опитах се да си кача MyHero на моя Меджик 32B,свалих си ...

Опааа ... така да се каже wink
Ако си дръпнал РОМ-а от линка, който аз ти бях предложил, той е за 32А, не за 32В. За 32В колегите да кажат кой РОМ със Sense UI е хубав. Тука намерих някакъв, но не мога да кажа става или не:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=555735

И още нещо - задължително проверявай MD5 сумата след като свалиш РОМ (където я има). Защото не винаги download-ите минават коректно.

HTC Magic (от Глобул)

Thumbs up

5   up

Опаа, не прочетох че е 32В, ако си пробвал с  MyHero  дано не си брикнал телефона. Направи ли бекъп преди това.

Thumbs up

6   up

да направих му бекъп

Последно редактирано от Tecktonik (2010-02-12 01:33:26)

Thumbs up

7   up

Buynov написа:
Tecktonik написа:

Някой ще може ли да ми помогне,опитах се да си кача MyHero на моя Меджик 32B,свалих си ...

Опааа ... така да се каже wink
Ако си дръпнал РОМ-а от линка, който аз ти бях предложил, той е за 32А, не за 32В. За 32В колегите да кажат кой РОМ със Sense UI е хубав. Тука намерих някакъв, но не мога да кажа става или не:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=555735

И още нещо - задължително проверявай MD5 сумата след като свалиш РОМ (където я има). Защото не винаги download-ите минават коректно.

Сега пък ми пише:

E:Can't open  /cache/recovery/command

E:No signature (576 files)
E:verification failed

Някакви идеи?!!

Thumbs up