1   up

Тема: Питане за Tottoo

от днес имам Tattoo страхотен телефон....Имам едно питане искам да си сложа контакти за бърз достъп..Когато дам add favorite  ми излиза да избера контактите но ги няма ..как да го оправя.Благодаря ви...

HTC TATTOO

Thumbs up

2   up

Re: Питане за Tottoo

Не мога да те разбера точно,но си мисля,че не си копирал телефоните от картата на телефона-контакти-меню-импорт контакт.

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

3   up

did89 написа:

от днес имам Tattoo страхотен телефон....Имам едно питане искам да си сложа контакти за бърз достъп..Когато дам add favorite  ми излиза да избера контактите но ги няма ..как да го оправя.Благодаря ви...

Ако имаш гугъл акаунт, по-добре си добави контактите там, на сайта през компа(gmail/contacts) - повече свобода имаш и дори може на кирилица да ги добавяш, плюс аватари и други глезотийки. После просто си синхронизирай татуто с гугъл акаунта и той ще ти свали всичко на телефона: контакти, календар, мейл smile

Thumbs up

4   up

благодаря ти много smile) мн мн полезноо

HTC TATTOO

Thumbs up

5   up

А ъпдейта на ОС Андроид ще ми се предложи ли или трябва да го търся?

TATTOO

Thumbs up

6   up

И аз имам едно питане.Искам да си свържа номерата с ФБ ,но като дам редактиране никъде не намирам тази опция.Свързани са ми само тези които съм добавил от както съм с него номерата са на СИМ.

Thumbs up

7   up

AeLz написа:

И аз имам едно питане.Искам да си свържа номерата с ФБ ,но като дам редактиране никъде не намирам тази опция.Свързани са ми само тези които съм добавил от както съм с него номерата са на СИМ.

Мисля, че трябва да ги копираш на телефона или през гугъл да ги синхронизираш, за да можеш да добавиш допълнителните полета с инфо, които включват и FB acc smile

HTC HERO WHITE smile

Thumbs up

8   up

TATTOO-то изгасна!!! Помагайте. Батерията е пълна, не става и при включен кабел. Пробвах да направя флаш-резет, както е описано във форума, никакъв резултат. Помощ!!!

TATTOO

Thumbs up

9   up

А какво се случи преди да изгасне-малко повече информация ще е полезна.

Thumbs up

10   up

РаОтеше - ползвах рингдроида да режа парче. Беше в уай-фай мрежа. Нищо притеснително.

TATTOO

Thumbs up

11   up

Плюс това махнах батерията и СД картата и пак ги сложих - нищо.

TATTOO

Thumbs up

12   up

Това е от сайта на нтс,така ли опита да направиш ресет?

Performing a factory reset using phone buttons

If you cannot turn on your phone or access the phone settings, you can still perform a factory reset by using the phone buttons.

1.With the phone turned off, press and hold the HOME and BACK buttons, and then briefly press the END CALL/POWER button.
2.Press the ENTER button to begin the reset process. (Otherwise, press the END CALL/POWER button to cancel.)

Пробвай пак,дано стане,ако не ми се струва,че ще ти трябава сервиз.

Thumbs up

13   up

1. turn off the phone

2. hold the house and end call button for about 3 seconds

3. once the exclamation point and phone pop up on the screen, tap the house and end call button again.

4. use track ball to scroll down to wipe data/factory, and select using the trackball

5. at the bottom of the screen, it will say wipe complete.... use trackball to select reboot and the phone will start the set up process

YOU WIL LOOSE YOUR TEXTS AND DOWNLOADS, BUT YOU CAN RETRIEVE YOUR CONTACTS AND PICTURES.

Thumbs up

14   up

Благодаря ви. Всичко е ОК.

TATTOO

Thumbs up