1   up

Тема: Spb Mobile Shell 5.0 за Android

http://www.youtube.com/watch?v=G07Mu29l … _embedded# На конгреса в Барселона бе представен SPB mobile shell 5.0 с кинетично скролиране и 3д екстри очаквам го с нетърпение tongue

HTC DESIRE+AKG 324P

Thumbs up +1

2   up

Re: Spb Mobile Shell 5.0 за Android

Ще трябва да се наредиш на опашката-аз го чакам откакто си купих телефона wink

Samsung Galaxy & Tmobile Pulse

Thumbs up

3   up

ацкотооооо и мене много ме радват такива неща smile

Аз съм под GNU/GPL лиценз. big_smile

Thumbs up

4   up

След като видях TAT Home, тва ми се струва хипер дървено ...

HTC Hero (graphite), Cronos 2.2 - 0.1 p1 [ http://www.cronosproject.org/forum/view … &t=198 ]

5   up

И аз видях ТАТ даже се записах за линк към него , като е готов и на мене ми изглежда дървено тва .

HTC Hero (White) ROM CMH 1.4.1 -- CyanogenMod for Hero by Elemag

Thumbs up

6   up

Аз съм го ползвала година може би и то старите версии и беше супер удобно,а ТАТ също бих пробвала,стига да пратят нещо,защото миналата година имаше за уиндоус,но така и не излезе официално,докато SPB-то си е изпитана работа,малко се притеснявам само дали ще има за 1.5,но ще видим-надеждата крепи човека.

Thumbs up 0

7   up

хмм 2 месеца по късно някой да има някаква информация за подобен Home smile

Thumbs up

8   up

За SPB руснаците пишат "Во втором квартале этого года."А за ТАТ от тяхната страница "Will TAT Home be available on Android Market?
The target customers for TAT Home are phone vendors and operators that want a custom user interface on Android phones. At the moment we have no plans to release TAT Home to consumers via an open marketplace."
Така,че поне остава да се надяваме за spb-то,аз и без това си мислех,че така ще стане,те поне имат реални програми,а тат само приказки и реклами.

Thumbs up