Skip to Content

Apps/Games

Google Allo е наличен в Play Store

Google-Allo-500x328.png

На Google I/O 2016 тази пролет беше представено чат приложението Google Allo, което трябваше да е налично някъде през лятото. Топлите дни са към края си и Allo вече е официално, като започна да се показва за някои потребители в Play Store. Ако все още за вас не е налично, можете да го свалите от долния линк.

Prisma скоро ще предлага и видео редакция

Prisma-app-video-coming.jpg

Ако ви се е случвало напоследък да се заиграете с фото редактиращото приложение Prisma, то вероятно сте открили една липсваща ключова функция - редактиране на видео. Изглежда, че разработчиците вече мислят върху тази функция след като съоснователя на компанията Алексей Моисеенкова обеща да представят новия инструмент в следващите няколко седмици.

HERE Maps вече е HERE WeGo плюс нови функции

Here-WeGo-500x346.png

HERE Maps е доста описателно име, но звучи малко плоско и сухо. От вчера, приложението се казва HERE WeGo и получава няколко подобрения, за да направи навигацията по-лесна. Дори има някои изцяло нови опции за навигиране, показващи се в приложението, ако се случи да се намирате в някои определени градове.

Samsung представи приложението Good Lock

good-lock-2.png

Samsung обяви официално новото си приложение Good Lock, което представлява мощен инструмент за модифициране на заключващия екран, домашния екран и полето с известия. То е налично от няколко седмици в Galaxy Apps sore.

Възстановявайте изгубенa информация на вашето Android устройство с MobiSaver

MobiSaver_for_Android_600x450.png

Всеки един от нас се е сблъсквал някога със загуба на някакви данни от едно или друго устройство. Спомените ви и важната ви информация могат да изчезнат поради невнимание или друга глупава причина.

Facebook за Android става сигурен чрез Tor

facebook-user-login-screen-400x267.jpg

Потребителите на Facebook приложението за Android сега могат да се логват и разцъкват най-голямата социална мрежа сигурно и скришно чрез услугата за анонимност Tor. Това съобщиха от администрацията на Facebook вчера.

Google Play вече поддържа промо кодове за приложения и покупки в приложения

new-play-store-oct-2015-400x232.jpg

Google активираха промоционални кодове в Google Play Store, разрешавайки на разработчиците на приложения да генерират и разпространяват кодове за платени приложения и покупки в приложенията. Например, един разработчик може да организира игра, където печелившите да получат платени приложения или покупка в приложения безплатно, чрез промоционални кодове.

Microsoft пуска официално Cortana за Android

Cortana+Android-400x267.jpg

След няколко месеца бета тестове Microsoft най-накрая пускат Cortana, приложение дигитален асистент за Android. Microsoft стартираха затворен бета тест брез юли, а след това го направиха отворен през август. Сега гласовият асистент е наличен за всички в Google Play Store с финален билд.

Разпространи съдържание