Новини

Новият модел лазерен гравир Ortur Laser Master 3 с четири пъти по-бърза скорост на гравиране.

Спонсорирана статия

Компанията Ortur представя своя нов лазерен гравир, който освен многото подобрения от предния модел, предлага и мощен 450nm син диоден лазер с реална мощност до 10.5W, способен да прореже дори 20 мм дъска или 30 мм акрил.

Ortur Laser Master 3 е с работна скорост 20000mm/mm, лазерна точка 0.05*0.1mm и сравнително голяма площ на гравиране 400 x 400 mm. Самата машина е с размери 580 x 550 x 150 mm и тегло 6.5 кг.

Софтуер

Laser Master 3 е съвместим с различни видове управляващ софтуер за гравиране като LaserGRBL, Laser Explorer (Android, iOS), LightBurn (MacOS). Поддържаните версии на Windows са XP/7/8/XP/10. Сред поддържаните файлови формати са NC, BMP, JPG, PNG, DXF и други. Освен чрез SD карта / USB е възможен и уеб достъп през браузър, като за целта е необходимо да активирате WiFi интерфейса на Laser Master 3 посредством една от програмите Lightburn или LaserGRBL.

Безопасност

Ortur Laser Master 3 е с подобрена защита за очите, като спира 97% от UV лъчите. Все пак трябва да се има предвид, че машината съвсем не е играчка и лъченията от толкова мощен лазер може да навредят на очите и кожата ако не ги предпазвате. Газовете образувани при изгарянето на материалите също може да са токсични и е препоръчително да се отвеждат извън помещението. Има и постоянен риск от пожар.

Уредът има защита от непредвидени обстоятелства и ще спре незабавно работа при преместване, накланяне, блокиране на достъпа до управляващия софтуер или ако засече пламъци ще се включи аларма. Наличен е и авариен бутон. Уредът може да се заключи с ключ за предотвратяване на достъпа на неоторизирани лица.

Покупка

Ortur Laser Master 3 може да бъде закупен за около €645, с код за отстъпка LM3ZB100. Доставката е безплатна до Европа и България. MadeTheBest имат складове в DE/US/CN.

Гравиращата машина може да се закупи с допълнителна отстъпка и в комбинация със следните продукти:

  • Ortur 44840022MM Size Laser Engraving Platform
  • Ortur YRR2.0 Rotary Roller за цилиндрични обекти
  • DEWALLIE Air Pump
  • Дигитален мултиметър

MadeTheBest е професионален уеб сайт за инструменти за гравиране и 3D принтиране на марките QIDI, Flsun, ATOMSTACK, Zonestar, Ortur, Creality, Artillery, и Xtool. За почти всички продукти е възможна безплатна доставка до САЩ и Европа без начисляване на данъци и митнически такси.

Инструкции за разопаковане и сглобяване

⇨ Споделете тази публикация: