Новини

Приложението за ъпдейт на Huawei разкри идването на EMUI 11

През м. март Huawei оповести моделите си от серията P40, а с тях и версия 10.1 на своя фирмен интерфейс EMUI. Вчера публичните бета тестове на тази версия започнаха, а днес откриваме и информация за следващия Emotion UI, базиран на Android 11.
Данните са налични в китайското приложение за обновяване на Huawei:

Ограденият ред в буквален превод съдържа следния текст „[оптимизация] EMUI 11.0 Надстройка за адаптация на стил“, но може да се преведе по-точно като оптимизации за стиловете на EMUI 11.
Може да не е много информация, но все пак е някакво начало.
Очаква се първата официална информация да се появи на потребителската конференция на 2-ри Юли, а големият ъпдейт да съпровожда представянето на Mate 40 серията.

По традиция моделите от сериите P40 и Mate 30 трябва да са сред първите, за които бетата ще е достъпна, а ориентировъчните дати варират между 3-тата и 4-тата четвърт на 2020 година.

От самия Андроид 11 можем да очакваме акценти върху защитата на поверителността (потребителските данни), оптимизации на известията, подобрения в живота на батерията и други, които ще направят системата по-гладко работеща.
По последни данни официалното пускане на Android 11 се очаква да е на 12-ти Май, когато е планирана и ежегодната конференция (Google I/O)

⇨ Споделете тази публикация: