Skip to Content

Обновен е сайта - малко инфо за Drupal и нашия хостинг

Вероятно сте забелязали новия облик на Android България. Освен новия дизайн е добавена и нова функционалност. Най-новите теми от форума могат да се следят диреткно от блога. Добавихме и малко социални функции чрез Facebook и Google Friend Connect.

Блогът е изграден с Drupal, a форумът с PunBB. В Drupal сложихме нов скин с повече зелено за да сме в синхрон с android.com :)

Drupal е система за управление на съдържанието и доста улеснява публикуването на новини и администрацията на нашия блог. Drupal е избиран за най-добър PHP CMS няколко години подред!

За нашия форум сме избрали PunBB защото е изключително лек и бърз. Още в самото начало знаехме че това ще е най-големия форум за Android в България и се погрижихме да не прегреем хостинг сървъра :)

Тук искаме да споменем и двете хостинг фирми, които подкрепят Android България и са предоставили домейн и хостинг за сайта. Хост България предлага уеб хостинг и регистрация на домейни.
INBG също така предлага уеб хостинг и регистрация на домейни.
Въпреки ежедневно покачващите се посещения на сайта, имаме уверението, че ще бъде заделен необходимия ресурс на хостинг сървъра за нашия сайт без заплащане!

Android BG е отворен за желащите да публикуват новини в блога на сайта. Можете да се свържете с нас чрез линка Контакти най-долу на страницата.

Информация за автора на тази статия

@admin e основател на AndroidBG