Новини

ADATA P20000D – всичко от което се нуждаете на път

Съвсем скоро ADATA представи 2 нови външни батерии (powerbank) със смарт панели и цифрови дисплеи, които информират за степента на зареждане. Модела, който представяме днес има 2 USB входа осигуряващи по 2.1A всеки един и възможност на зареждане на две устройства едновременно. P20000D е с 20000mAh, което според документацията осигурява над 6 зареждания на телефон. Малко повече за тестовете, очаквайте по-надолу.

 

p20000din_500_6stepeni.jpg

Powebank идва с 6 вградени защитни вериги, които предпазват от претоварване, прегряване, високи и ниски нива на подаваното напрежение, както и от късо съединение. Корпусът на батерията издържа на пожар, вибрация и удар. Модела се предлага на пазара в България с едногодишна гаранция.

productImage8491.jpg

Модела разполага и с фенерче, което се задейства след продължително задържане на бутона на батерията. Спира се по съшия начин.

FRONT.jpg

  • Батерията на телеофна ми е 3050mAh. С изпозлване на телефона през това време и зареждане от 0% до 85% отне 2 часа
  • За зареждане от 0% до 100% – 2 часа и 40 минути. Това е едно от важните характеристики на всяка батерия – да може да зарежда телеофона, дори и да го използвате.
  • За това време батерията P20000D падна от 99 до 78%. При мен максимума беше 4 зареждания на телеофна и още съвсем малко.
  • Самият Powerbank се зарежда от 0 до 100% за 12-13 часа.

Нови тестове на батерията очаквайте скоро с други модели телефони. Може да направим и един тест с iPhone, но дали ще има интерес?

Заключение

Много добро изпълнение, достатъчно системи за защита и предпазване. Също така зареждане на телефон, таблет дори и при активното му използване. 

Кратко видео със самата батерия, може да видите от разопаковането и в канала ни в YouTube

 

 

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.