Skip to Content

Acer представи официално Liquid S1

Acer-Liquid-S1.jpg

Acer представи първият си фоблет, наречен Liquid S1.

Устройството разполага с 5,7 инчов 720p HD дисплей, 1.5GHz четириядрен процесор, 8-мегапикселова задна камера, DTS Studio Sound, Bluetooth, Wi-Fi, и Android 4.2 Jelly Bean. Атрактивната машинка явно тръгва по стъпките на Note включвайки допълнителни софтуерни трикове в репертоара си. Float User Interface например позволява на няколко приложения да работят едновременно на екрана, Voice Unlock дава възможност да се активират гласово свързани приложения, а 2-Way Live Screen е временна група за споделяне между приятели в реално време.

Компанията обещава да пусне Liquid S1 по магазините през третото тримесечие на годината на цена 349 евро. Безспорно тази играчка също ще търси своето място между фаворитите в клас фоблети, но дали ще успее да се пребори с нарастващата конкуренция, това ще покаже само бъдещето.

Коментари

349 евро и MTK6589Т

349 евро и MTK6589Т процесор... Братята от PRC ще пуснат нещо със същия процесор на по-ниска цена и ще е нещо не по-малко марково, като Lenovo например.

тайванците от Acer гледат на

тайванците от Acer гледат на къде духа вятъра и почнаха барабар Петко с мъжете да правят все по-големи смартфони. Ако този модел Liquid S1 въобще може да се причисли към тях. Това си е нова порода Phablet и не ми се мисли как ще седи в джоба и в ръката?!
Само че ако трябва да го сравним със Samsung Galaxy Note отстъпва по значително по-слабата батерия. Така че трябва да подходят с доста агресивна цена, за да отхапят дял от пазара на Фаблет/смартфона или както се нарича Acer Liquid S1.

Информация за автора на тази статия


   dessyteneva

dessyteneva 2.jpg

 dessyteneva е администратор на форума и една от малкото жени в него. Тя е влюбена в техниката и новите технологии и се опитва да създаде едно приятно и уютно място за обмен на информация и взаимопомощ ...