Skip to Content

И още една интересна машинка от ASUS - Transformer Book Trio

ASUS-Transformer-Book-Trio.jpg

Още една интересна играчка от ASUS, бе обявена днес на Computex 2013 - ASUS Transformer Book Trio.

Машинката идва с две операционни системи едновременно и всъщност е таблет, който има док с клавиатура, след като го свържете с клавиатурата, единственото, което трябва да направите е да цъкнете бутона и ще се активира dual-OS mode, в противен случай той ще си функционира като таблет. Таблетът идва с Intel Core i7-4500U процесор, за да се справя с Windows OS, докато 2GHz Intel Atom Z2580 чип захранва Android OS. Дисплеят е IPS, Full HD с резолюция 1920 x 1080, а паметта е 64 GB.

Естествено и тук е рано все още за цени и пазари, на които ще се разпространява, но определено тази джаджа изглежда добре и заслужава да и се отдели внимание.

Коментари

Добре, що за щуротия? За

Добре, що за щуротия? За какво й е на тази машина dual boot? Ясно спестяваш 1 устройство, но за какво ще ти е да имаш Anroid и Windows таблет/лаптоп в едно? Ще си пръснеш всички нужни приложения измежду 2те системи и като ти потрябва едното рестартираш и ..... не се сещам аз лично за какво би могло да се използва подобно нещо. Идеи?

Информация за автора на тази статия


   dessyteneva

dessyteneva 2.jpg

 dessyteneva е администратор на форума и една от малкото жени в него. Тя е влюбена в техниката и новите технологии и се опитва да създаде едно приятно и уютно място за обмен на информация и взаимопомощ ...