Skip to Content

Видеорегистратор Xiaomi 70mai Dash Cam Pro - евтин, страхотни параметри и лесен за употреба

Xiaomi-70mai-Dash-Cam-Pro-01.jpg

Видеорегистраторите се използват все повече и повече, дори и в България. За съжаление, все още не могат да се изпозлват на 100% за ваша защита на пътя, но доста често помагат. Известни са още като DVR и все повече марки ги предлагат включително и Xiaomi.

Цената която днес ви предлагаме е само 53.99 от магазина Cafago:

https://www.cafago.com/es/p-k8567.html?aid=adbg

Това е устройство, което поддържа видеозапис с резолюция 2592 x 1944 пиксела и широк зрителен обхват от цели 140 градуса. Модела се предлага с регулируема стойка и жироскоп, които сами по себе си гарантират качеството на записа. Като допълнение има система за подпомагане на водача с известия в реално време - за излизане от пътната лента и опасност от сблъсък.

Друга полезна функция е time-lapse - способност за засичане на движение, като може да записва видео в паркирано състояние. Особено добър вариант за охрана на колата ви.

Xiaomi-70mai-Dash-Cam-Pro-03.jpg

Устройството има слот за SD карта до 64GB и е съвместимо и с Android и iOS смартфони. Батерията му е 500mAh и може да работи от -10℃ до +60℃.

Цената му само сега е 53.99.

https://www.cafago.com/es/p-k8567.html?aid=adbg

 

Коментари

Бих искал да попитам - след

Бих искал да попитам - след като може да записва в паркирано състояние, това означава ли, че може да заснеме ако някой ни надраска колата или спука гумите?

За гумите се съмнявам да може

За гумите се съмнявам да може да се види, но за удар (ако е отпред (или поне в ъгъла на заснемане)) трябва да записва. 

Информация за автора на тази статия

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Google +, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Занимава се професионално с поддръжка на voicemail. Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.