Новини

Видеорегистратор Xiaomi 70mai Dash Cam Pro – евтин, страхотни параметри и лесен за употреба

Видеорегистраторите се използват все повече и повече, дори и в България. За съжаление, все още не могат да се изпозлват на 100% за ваша защита на пътя, но доста често помагат. Известни са още като DVR и все повече марки ги предлагат включително и Xiaomi.

Цената която днес ви предлагаме е само 53.99 от магазина Cafago:

https://www.cafago.com/es/p-k8567.html?aid=adbg

Това е устройство, което поддържа видеозапис с резолюция 2592 x 1944 пиксела и широк зрителен обхват от цели 140 градуса. Модела се предлага с регулируема стойка и жироскоп, които сами по себе си гарантират качеството на записа. Като допълнение има система за подпомагане на водача с известия в реално време – за излизане от пътната лента и опасност от сблъсък.

Друга полезна функция е time-lapse – способност за засичане на движение, като може да записва видео в паркирано състояние. Особено добър вариант за охрана на колата ви.

Xiaomi-70mai-Dash-Cam-Pro-03.jpg

Устройството има слот за SD карта до 64GB и е съвместимо и с Android и iOS смартфони. Батерията му е 500mAh и може да работи от -10℃ до +60℃.

Цената му само сега е 53.99.

https://www.cafago.com/es/p-k8567.html?aid=adbg

 

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.