Новини

Какво трябва да знаем за прахосмукачката Xiaomi Xiaowa

Това което отличава Xiaomi прахосмукачките от другите в този клас е предимно цената и добрата интеграция със Smart Home приложението им. Само сега цената и от Cafago е 206.99€.

https://www.cafago.com/en/p-pas0157w-us.html?aid=adbg

На външен вид прилича много на Xiaomi MI robot – имаме отново трите бутона отгоре за home, spot cleaning и включване.

Контейнерът за отпадъци от 640мл се намира точно под капака и много лесно може да бъде изваден и почистен. Зарядното и е малко и може да се сложи навсякъде в помещението. Това което леко стърчи отгоре на прахосмукачката е сензор, благодарение на който прахосмукачката знае къде и е зарядното и как да стигне до него.

Двигателят и е 1600Pa, което е само по себе си впечатляващо, защото един от последните модели на Roomba 980 е с 1670 Pa всмукателна мощност, но струва двойно повече.

Има 4 различни режима на работа – тих, стандартен, мощен и max. Освен това има и бууст фукнция която се включва когато засече килим под себе си. Впечатляващ е тихият режим при който дефакто не се чува никакъв шум. 

На max режима прахосмукачката работи 60 минути, докато на безшумен режим изкарва до 2 часа с едно зареждане. 

В момента цената и е намалена с 61% от 522.08€ на 206.99€. Зарадвайте себе си и семейството 

https://www.cafago.com/en/p-pas0157w-us.html?aid=adbg

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.